Ga naar de inhoud

Ziekte & arbeidsongeschiktheid

Wij wijzen u de weg als u te maken heeft met ziekte & arbeidsongeschiktheid in binnen- & buitenland

Wij zorgen ervoor dat u voldoet aan uw administratieve verplichtingen en houden samen met u vinger aan de pols. Waar nodig brengen wij u in contact met partijen die u kunnen bijstaan, wanneer u onverhoopt te maken krijgt met zieke werknemers in binnen- & buitenland.

Let op! in Nederland heeft u een arbodienst nodig

Interfisc Arbo >

WIJ BIEDEN ONZE DIENSTEN AAN IN: ​

België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk

De komende jaren worden preventie van verzuim en het inzetbaar houden van medewerkers steeds belangrijker. Ziekte & arbeidsongeschiktheid staan hoog op de agenda. In veel landen sluit de werkgever zich aan bij een officiële instantie, die zich bekommert om het herstel van de werknemer. Echter, in Nederland draagt juist de werkgever een grote verantwoordelijkheid op dit gebied. Met enorme consequenties wanneer u ergens een steek laat vallen.

De verplichtingen en gewoonten omtrent het registreren van ziekteverzuim en begeleiden van zieke werknemers zijn in elk land anders. Een hele klus dus om het goed te doen en om niets te vergeten.

Bovendien kost arbeidsongeschiktheid veel geld. Niet alleen de loonkosten van de zieke werknemers maar ook de kosten voor vervangend personeel of van re-integratiebedrijven en overige dienstverleners. Daar komen in sommige landen nog boetes bij wanneer u op een bepaald vlak niet voldoende inspanningen heeft geleverd. Investeringen in een goede dienstverlener die helpt om het ziekteverzuim & mogelijke sancties zo laag mogelijk te houden zijn dan ook snel terugverdiend.

Interfisc-Arbo B.V. is een gecertificeerde arbodienst sinds 29 november 2000!

In Nederland hebben wij onze eigen gecertificeerde arbodienst. In de overige landen werken wij samen met externe partijen, waarmee wij u graag in contact brengen.

Let op! in Nederland heeft u een arbodienst nodig

Interfisc Arbo >

WIJ BIEDEN ONZE DIENSTEN AAN IN: ​

België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.