Interfisc | Salarisadministratie uitbesteden? Wij doen meer dan dat!
7715
page-template-default,page,page-id-7715,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Werkgever in Nederland

 

Wilt u meer weten?

Hieronder vindt u informatie over Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk:

Wilt u uw salarisadministratie en personeelszaken uitbesteden?

Heeft u niet de mankracht om uw salarisadministratie en personeelszaken in eigen beheer te verzorgen? Of heeft u tijdelijk behoefte aan ondersteuning, bijvoorbeeld door vakantie of ziekte van uw eigen medewerkers? Maak dan vrijblijvend kennis met het gemak van Interfisc.

Door onze geïntegreerde aanpak worden mutaties zoals bijvoorbeeld de fiscale waarde van een nieuwe auto van de zaak automatisch verwerkt op de loonstrook en wordt een ziekengeldclaim automatisch door ons ingediend bij de verzekeraar. U heeft er zelf geen omkijken naar. Heeft u een mutatie? U informeert ons en wij doen de rest.

Hoe meer diensten u bij ons afneemt, hoe eenvoudiger het voor u wordt

U kunt kiezen uit verschillende niveau’s van dienstverlening, afhankelijk van de capaciteit die er in uw bedrijf aanwezig is. Van full-service tot het faciliteren van toegang tot ons systeem waarmee u alles zelf kunt regelen. Ook is het mogelijk om het niveau van dienstverlening tijdelijk te intensiveren. Zowel voor de salarisadministratie als voor de verzuimbegeleiding in Nederland kunt u gebruik maken van een online portal, waarin u 24/7 terecht kunt om uw eigen dossier te raadplegen.

Bent u op zoek naar een nieuwe dienstverlener maar ziet u op tegen de administratieve rompslomp? Niet nodig! Zo’n verandering is hét moment om uw processen te stroomlijnen. Bekijk de voordelen van onze overstapservice!

Bent u ook internationaal actief, helpen wij u graag om ook uw buitenlandse personeelszaken en –administratie te optimaliseren. Van een audit tot het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen en van het verlonen van uw salary-split dossiers of grensarbeiders tot het volledig uitbesteden van al uw administraties in Nederland en andere landen. Service op maat.