Interfisc | Werkgever in Nederland - Interfisc
5297
page-template-default,page,page-id-5297,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Werkgever in Nederland

pageslider
 

Hoe meer diensten u bij ons afneemt, hoe minder werk u heeft aan het doorgeven van mutaties.

Heeft u niet de mankracht om uw gehele personeels- & salarisadministratie in Nederland intern te verzorgen? Of heeft u tijdelijk behoefte aan ondersteuning, bijvoorbeeld door vakantie of ziekte van uw eigen medewerkers? Maak dan vrijblijvend kennis met het gemak van Interfisc.

 

Door onze geïntegreerde aanpak worden mutaties zoals bijvoorbeeld de fiscale waarde van een nieuwe auto van de zaak automatisch verwerkt op de loonstrook en wordt een ziekengeldclaim automatisch door ons ingediend bij de verzekeraar.
U heeft er zelf geen omkijken naar. Heeft u een mutatie? U informeert ons en wij doen de rest.

U kunt kiezen uit verschillende niveau’s van dienstverlening, afhankelijk van de capaciteit die er in uw bedrijf aanwezig is. Van full-service tot het faciliteren van toegang tot ons systeem waarmee u alles zelf kunt regelen. Ook is het mogelijk om het niveau van dienstverlening tijdelijk te intensiveren. Zowel voor de salarisadministratie als voor de verzuimbegeleiding in Nederland kunt u gebruik maken van een online portal, waarin u 24/7 terecht kunt om uw eigen dossier te raadplegen.

Wij bieden de volgende diensten aan:

  • Full-service salaris- & verlofadministratie
  • Arbodienst voor ziekteverzuimbegeleiding & preventie – klik hier voor meer informatie
  • Fiscaal-juridisch advies, boekhouding & tax compliance services
  • Verzekeringen voor werkgevers en werknemers
  • Bemiddeling & advisering op het gebied van wagenpark & telefonie

Bent u ook over de grens actief, dan kunt u ook uw buitenlandse of grensoverschrijdende personeelszaken en –administratie aan ons uitbesteden voor optimaal gemak.