Interfisc | Salarisadministratie uitbesteden? Wij doen meer dan dat!
7715
page-template-default,page,page-id-7715,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Werkgever in Nederland

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op:

Zorgeloos overstappen? Vraag naar onze gratis quickscan!

Overstappen van uw huidige payroll provider naar Interfisc is eenvoudig. Bekijk de voordelen van onze overstapservice.

Wilt u uw salarisadministratie en personeelszaken uitbesteden?

Heeft u niet de mankracht om uw salarisadministratie en personeelszaken in eigen beheer te verzorgen? Of heeft u tijdelijk behoefte aan ondersteuning, bijvoorbeeld door vakantie of ziekte van uw eigen medewerkers? Maak dan vrijblijvend kennis met het gemak van Interfisc.

Door uw salarisadministratie en personeelszaken aan ons uit te besteden blijft u automatisch geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen en bent u er zeker van dat uw administratie up to date is.

Hoe meer diensten u bij ons afneemt, hoe eenvoudiger het voor u wordt

Naast salaris- & verlofadministratie kunt u ook de verzuimbegeleiding & het beheer van uw pensioen- en overige verzekeringen aan ons uitbesteden. Het voordeel? Een volledig geïntegreerde werkwijze, waarbij u uw mutaties (per mail of online) aan ons doorgeeft en wij ervoor zorgen dat ze op de juiste plek terecht komen. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Enkele voorbeelden van onze geïntegreerde werkwijze:

  • Mutaties zoals bijvoorbeeld ziektedagen worden automatisch verwerkt in zowel de salaris- als de verzuimadministratie.
  • Eventuele ziekengeldclaims worden bij ziekte automatisch door ons ingediend bij de verzekeraar.
  • Bij wijziging van het salaris, wordt de eigen bijdrage van de werknemer aan een pensioenregeling automatisch aangepast.
  • Bent u aangesloten bij een bedrijfstakpensioenfonds (BPF), dan zorgen wij ervoor dat relevante mutaties hierin verwerkt worden en dat de nota’s die u ontvangt daarmee in lijn zijn.

Service op maat

U kunt kiezen uit verschillende niveau’s van dienstverlening, afhankelijk van de capaciteit die er in uw bedrijf aanwezig is. Van full-service tot het faciliteren van toegang tot ons systeem waarmee u alles zelf kunt regelen. Ook is het mogelijk om het niveau van dienstverlening tijdelijk te intensiveren. Zowel voor de salarisadministratie als voor de verzuimbegeleiding in Nederland kunt u gebruik maken van een online portal, waarin u 24/7 terecht kunt om uw eigen dossier te raadplegen.

Bent u op zoek naar een nieuwe dienstverlener maar ziet u op tegen de administratieve rompslomp? Niet nodig! Zo’n verandering is hét moment om uw processen te stroomlijnen. Bekijk de voordelen van onze overstapservice!

Personeel in het buitenland?

Bent u ook internationaal actief, helpen wij u graag om ook uw buitenlandse personeelszaken en –administratie te optimaliseren. Van een audit tot het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen en van het verlonen van uw salary-split dossiers of grensarbeiders tot het volledig uitbesteden van al uw administraties in Nederland en andere landen.