Ga naar de inhoud

De ervaring van Weir Minerals

'Interfisc biedt het gemak van één aanspreekpunt'

Dat Interfisc Nederlandse en Belgische juristen in dienst heeft is een meerwaarde, er zijn namelijk enorme verschillen in het arbeidsrecht.

logo WEIR

Sabine Tournel,

Office manager van Weir Minerals Ltd in de Benelux

“We zijn al tien jaar klant bij Interfisc. In het begin zat ons kantoor nog in Venlo, nu werken we vanuit Nederweert. Wat ons vooral bevalt is dat we bij Interfisc één aanspreekpunt hebben. Interfisc verzorgt voor ons de payroll activiteiten, de internationale verloning en ook onze verzuimverzekeringen.

We werken plezierig samen en hebben veel contact met de mensen van payroll en met het juridische team. We hebben Interfisc de afgelopen jaren al vaak om advies gevraagd. Bijvoorbeeld over hoe we een goed arbeidscontract kunnen opstellen en hoe we een contract het best kunnen beëindigen. We hebben veel Nederlanders in dienst en als Belgen verwonderen we ons over de stevige positie van Nederlandse werknemers. Dat is in België anders. Wij hebben als werkgever in Nederland echt heel wat na te komen. Het is moeilijker om contracten op te zeggen of te verlengen, er wordt een zeer actieve rol van ons verwacht bij de re-integratie van zieke werknemers, zelfs als zij inmiddels uit dienst zijn, en ook de doorbetaling van loon bij ziekte is in Nederland anders. Het arbeidsrecht is een vak apart en we willen de zaken voor onszelf en voor onze medewerkers zo goed mogelijk regelen. Het is fijn dat Interfisc ons daarbij helpt.

Onze vestiging is te klein voor een eigen P&O-afdeling. Daarom besteden we de salaris- en verzuimadministratie uit aan Interfisc. We hadden onze verzekeringen ook bij een grote verzekeraar kunnen onderbrengen, maar het gemak van één partner bij wie we ook terechtkunnen voor specialistische juridische kennis is voor ons doorslaggevend in onze keuze voor Interfisc.”

logo WEIR

Sabine Tournel,

Office manager van Weir Minerals Ltd in de Benelux

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.