Meteen naar de inhoud

Employee benefits

Maak het uzelf en uw werknemers gemakkelijk door de juiste employee benefits in te zetten

Vind en bind uw werknemers door employee benefits op te nemen in uw arbeidsvoorwaardenpakket. Met alleen een goed salaris en een pakket aan verzekeringen is het moeilijk om de strijd om de beste kandidaat te winnen. Employee benefits zoals een leaseauto, gsm en laptop mét mobiel internet zijn voor veel werknemers een must. Wanneer uw medewerkers veel onderweg zijn of een home-office hebben is het belangrijk dat zij mobiel & bereikbaar zijn.

WIJ BIEDEN ONZE DIENSTEN AAN IN: ​

België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk

Populaire benefits, waarmee wij u graag op weg helpen:

  • auto van de zaak
  • telefoon/internetverbinding
  • reis- of onkostenvergoeding
  • thuiswerkbeleid
  • vergoeding voor werkruimte aan huis
  • flexibele werktijden
     

De gewoonten & regels omtrent employee benefits zijn in elk land anders. Ook de fiscale afwikkeling ervan en daarmee uw kosten.

Graag adviseren wij u over een passend & marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Wij bieden voor elke benefit een praktische oplossing en nemen de fiscale consequenties & voorwaarden mee in ons advies. Zodat u en uw werknemer zo snel mogelijk operationeel zijn.

WIJ BIEDEN ONZE DIENSTEN AAN IN: ​

België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.