Interfisc | Wilt u zich in Nederland vestigen of personeel aannemen? - Interfisc
7125
page-template-default,page,page-id-7125,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Zaken doen in Nederland

 

Wilt u zich vestigen in Nederland of lokaal personeel in Nederland aannemen ?

Als u besluit om uw activiteiten uit te breiden naar een ander land, is het belangrijk om de juiste aanpak te kiezen. Besluit u meteen een vestiging op te zetten, dan komt daar meer bij kijken dan het oprichten van een vennootschap en het aanvragen van fiscale nummers. Neemt u ook personeel in dienst dan is het niet voldoende om een salarisadministratie op te zetten en sociale verzekeringspremies & belastingen af te dragen. Elk land kent immers aanvullende regelingen waarmee u bepaalde werkgevers- & werknemersrisico’s kunt afdekken.

En, indien u niet op de hoogte bent van de regelgeving & gebruiken in Nederland, wordt u geconfronteerd met zaken waarop u niet onmiddellijk een antwoord heeft.

"Wij zijn er trots op dat wij al ruim 45 jaar succesvol buitenlandse bedrijven met personeel over de grens begeleiden. Reactief én proactief voorzien wij u van advies, waarmee wij u behoeden voor valkuilen met grote financiële consequenties."

Waarom Interfisc kiezen?

  • Kennis van lokale & internationale wetgeving over het opzetten van een bedrijf & compliance, arbeidsrecht, belastingen, sociale zekerheid, employee benefits & veiligheid & gezondheid;
  • Eén persoonlijk loket voor al uw vragen over Nederland, België, Duitsland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk;
  • Begeleiding van A tot Z bij al uw stappen over de grens;
  • Wij houden u op de hoogte van wijzigingen in de lokale wetgeving, aangevuld met praktische oplossingen zodat u de wijzigingen meteen kunt doorvoeren in de praktijk.

Lees meer over dit onderwerp op de websites van de officiële instanties, die wij voor u in kaart hebben gebracht: