Meteen naar de inhoud

Adviseur & partner

Grensoverschrijdende kennis

Loopt u tegen complexe zaken aan waar u zelf niet uit komt, maak dan gebruik van onze grensoverschrijdende kennis en ervaring om uw relaties van dienst te zijn.

Adviseurs

Als (internationaal) dienstverlener of administratiekantoor biedt u uw relaties graag een oplossing voor al hun grensoverschrijdende vraagstukken.

Hieronder treft u enkele voorbeelden aan van onze bestaande samenwerkingen:

  • Wij verzorgen de buitenlandse salarisadministratie voor een relatie van een Nederlands administratiekantoor
  • Wij verzorgen de split-salary verloning voor een relatie van een Nederlands accountantskantoor, inclusief de loonaangiftes en afdrachten in de betrokken landen
  • Wij verzorgen arbeidsovereenkomsten & maken loonkostenberekeningen voor werving & selectiebureau’s die hun relaties helpen in de onderhandelingen met een nieuwe kandidaat/medewerker in het buitenland
Ziet u mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om deze met ons te bespreken!

Partners

Samen met ons internationale netwerk streven wij ernaar onze relaties te allen tijde een oplossing te bieden voor problemen die zij rondom grensoverschrijdend werken ondervinden.

Kunnen wij de oplossing niet zelf bieden, brengen wij hen graag in contact met één of meerdere van onze partners.

Hieronder treft u enkele diensten aan die wij via onze partners regelmatig aan onze relaties aanbieden:

  • Werving & selectie van sales profielen (sales manager, business development manager, vertegenwoordigers etc.)
  • Assessments
  • Autolease
  • Mobiele telefonie & internet
  • Salarisadministratie in landen waarin wij zelf niet actief zijn

Heeft u een product of dienst waarmee u werkgevers en werknemers in het buitenland een vliegende start kunt geven en dat u mist in ons huidige aanbod?

Of zoekt u zelf naar samenwerking met partijen zoals Interfisc om daarmee uw eigen dienstverlening completer te maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Praktische landeninformatie

Klik op een land voor specifieke informatie over praktische zaken zoals nationale feestdagen, schoolvakanties en inflatiecijfers:

Meer weten over regelgeving, loonkosten,  verzekeringen en administratie in deze landen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.