Ga naar de inhoud

Interfisc Nederland

Zaken doen in België

Wilt u zich vestigen in België of personeel in België aannemen?

“Wij zijn er trots op dat wij al ruim 45 jaar succesvol buitenlandse bedrijven met personeel over de grens begeleiden. Reactief én proactief voorzien wij u van advies, waarmee wij u behoeden voor valkuilen met grote financiële consequenties.”

Als u besluit om uw activiteiten uit te breiden naar een ander land, is het belangrijk om de juiste aanpak te kiezen. Besluit u meteen een vestiging op te zetten, dan komt daar meer bij kijken dan het oprichten van een vennootschap en het aanvragen van fiscale nummers. Neemt u ook personeel in dienst dan is het niet voldoende om een salarisadministratie op te zetten en sociale verzekeringspremies & belastingen af te dragen. Elk land kent immers aanvullende regelingen waarmee u bepaalde werkgevers- & werknemersrisico’s kunt afdekken.

En, indien u niet op de hoogte bent van de regelgeving & gebruiken in België, wordt u geconfronteerd met zaken waarop u niet onmiddellijk een antwoord heeft.

Lees meer over dit onderwerp in onze Whitepaper ‘Uitbreiding van uw bedrijf naar België’ of op de websites van de officiële instanties, die wij voor u in kaart hebben gebracht:

Aan de slag!

Hieronder kunt u onze factsheets van diverse landen downloaden. Deze bevatten informatie over regelgeving, loonkosten en administratie in het buitenland. Alle factsheets zijn beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier