Ga naar de inhoud

My Interfisc Online

My Interfisc Online - de portaalsite voor werkgevers & werknemers

Door uitbreiding van ons dienstenaanbod, hebben we ervoor gezorgd dat onze in Nederland gevestigde klanten en hun werknemers hun gegevens (salarisspecificaties en jaaropgaven) kunnen ontvangen via de module My Interfisc Online Payroll op elk gewenst moment. Werkgevers kunnen ook rapporten en pro-forma salarisberekeningen genereren.

Belangrijk: We hebben onlangs de bovenstaande link naar onze HR portal in Nederland (My Interfisc Online) gewijzigd. Als u de link eerder als bladwijzer op uw computer of mobiele telefoon had opgeslagen, is het belangrijk dat u de link vernieuwt!

Wilt u snel inloggen gebruik dan onze Quick Guide:

Om het gebruik van onze HR portal in Nederland en de nieuwe verlofmodule voor u eenvoudiger te maken bieden wij verschillende handleidingen aan. Kies hieronder welke voor u van belang zijn en lees de documenten door. Heeft u daarna nog vragen neem dan gerust contact met ons op via payroll@interfisc.nl of bel +31 (0)70 313 3020.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.