Interfisc | My Interfisc Online - portaalsite
8029
page-template-default,page,page-id-8029,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

My Interfisc Online

 

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

My Interfisc Online - de portaalsite voor werkgevers & werknemers

Door uitbreiding van ons dienstenaanbod, hebben we ervoor gezorgd dat onze in Nederland gevestigde klanten en hun werknemers hun gegevens (salarisspecificaties en jaaropgaven) kunnen ontvangen via de module My Interfisc Online Payroll op elk gewenst moment. Werkgevers kunnen ook rapporten en pro-forma salarisberekeningen genereren.

Belangrijk: We hebben onlangs de bovenstaande link naar de portal “My Interfisc Online” gewijzigd. Als u de link eerder als bladwijzer op uw computer of mobiele telefoon had opgeslagen, is het belangrijk dat u de link vernieuwt!

Wilt u snel inloggen gebruik dan onze Quick Guide:

Om het gebruik van onze portal en de nieuwe verlofmodule voor u eenvoudiger te maken bieden wij verschillende handleidingen aan. Kies hieronder welke voor u van belang zijn en lees de documenten door. Heeft u daarna nog vragen neem dan gerust contact met ons op via payroll@interfisc.nl of bel +31 (0)70 313 3020.