Interfisc | Een arbodienst die met u meedenkt én een landelijk netwerk biedt!
7286
page-template-default,page,page-id-7286,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Arbodienst

 

Zoekt u een arbodienst die met u meedenkt?

Als werkgever rust er een groot scala aan administratieve verplichtingen op u als het gaat om veiligheid en gezondheid. Wij helpen u daarin het overzicht te bewaren, zodat u grip houdt op het ziekteverzuim en de arbeidsomstandigheden.

Als werkgever bent u verplicht om een actieve rol te spelen in de begeleiding van uw zieke werknemers. Ook als het gaat om preventie van verzuim en het inzetbaar houden van medewerkers wordt deze rol in de komende jaren alleen maar belangrijker. Daarbij legt de Wet Verbetering Poortwachter u een groot scala aan administratieve verplichtingen op die gedurende minimaal 104 weken arbeidsongeschiktheid moeten worden nagekomen. Voorbeelden zijn het regelmatig bijstellen van een plan van aanpak en het tijdig melden van arbeidsongeschiktheid aan de instanties. Al met al een hele klus om niets te vergeten.

Bovendien kosten zieke werknemers veel geld. Niet alleen de loonkosten maar ook de kosten voor vervangend personeel of van re-integratiebedrijven en overige dienstverleners. Lukt het niet om de werknemer binnen 104 weken weer aan het werk te krijgen, kunnen de kosten nog hoger oplopen. Bijvoorbeeld wanneer door het UWV geoordeeld wordt dat u niet voldoende inspanningen heeft geleverd. Investeringen in een goede dienstverlener die helpt om het ziekteverzuim & mogelijke sancties zo laag mogelijk te houden zijn dan ook snel terugverdiend.

Interfisc-Arbo biedt werkgevers een compleet pakket van diensten waarmee u ervoor zorgt dat u geen kansen laat liggen. Zowel als het gaat om het bestrijden van ziekte als om het voorkomen ervan.

Deze kerntaken kunt u aan ons uitbesteden

Onze toegevoegde waarde

  • Wij zijn een gecertificeerde arbodienstverlener en hebben een eigen expertiseteam met een bedrijfsarts, hogere veiligheidskundige, arbeidshygiënist en een arbeids- en organisatiedeskundige;
  • U heeft toegang tot het landelijk netwerk van specialisten die ingezet kunnen worden om verzuim te voorkomen of herstel en terugkeer in werk bevorderen, zoals hulpverlening, arbeidsdeskundigen en re-integratiebedrijven;
  • In tegenstelling tot de grotere arbodiensten bieden wij een klein & persoonlijk team van betrokken medewerkers dat erin getraind is om werkgevers te ondersteunen die zelf niet over de nodige expertise beschikken om aan alle verplichtingen te kunnen voldoen.

Hieronder kunt u de meest recente certificaten van onze arbodienst bekijken:


Uiteraard zullen alle medische gegevens en informatie van persoonlijke aard die aan Interfisc-Arbo ter beschikking komen, te allen tijden strikt vertrouwelijk worden behandeld.
Op alle diensten van Interfisc-Arbo is het privacyreglement van Interfisc-Arbo BV van toepassing, dat u hier kunt downloaden.
Interfisc-Arbo hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar klanten. Heeft u klachten of bent u het ergens niet mee eens, maak dit kenbaar aan ons conform de door ons opgestelde klachtenregeling, die u hier kunt downloaden.