Meteen naar de inhoud

Werknemer

Wij zorgen ervoor dat uw arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn, ook als u voor een buitenlandse werkgever of in meerdere landen werkt!

Als werknemer wilt u dat uw arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn en dat uw loonstrook klopt. Dat u erop kunt vertrouwen dat uw salaris tijdig wordt uitbetaald. Én dat u zeker weet dat u niet op een later moment tegen problemen aanloopt. Bijvoorbeeld wanneer u een uitkering nodig heeft of met pensioen gaat.

In grensoverschrijdende situaties is het voor werkgevers complex om deze zaken te waarborgen. Vaak loopt u er al vanaf de onderhandelingen met een buitenlandse werkgever tegenaan dat uw werkgever niet alle antwoorden paraat heeft. Of wanneer u met uw werkgever spreekt over een tijdelijk project in het buitenland, internationale detachering.

Verschillende situaties

Hieronder ziet u een aantal situaties waarin u terecht kunt komen wanneer u grensoverschrijdend werkzaam bent:

Herkent u zich in één van deze situaties?

Dan heeft u misschien al ondervonden dat het soms lastig is om op al uw vragen antwoorden te krijgen. Interfisc helpt u daar bij. Neemt u, liefst samen met uw (potentiële) werkgever, contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat u zo snel mogelijk aan de slag kunt.

Praktische landeninformatie

Klik op een land voor specifieke informatie over praktische zaken zoals nationale feestdagen, schoolvakanties en inflatiecijfers:

Meer weten over regelgeving, loonkosten,  verzekeringen en administratie in deze landen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.