Interfisc | Wij verzorgen uw salarisspecificatie, ook als u in meerdere landen werkt!
7907
page-template-default,page,page-id-7907,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Werknemer

Pageslider Amsterdam
 

Wij zijn u graag van dienst in de volgende landen:

Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk

Wilt u meer weten?

Hieronder vindt u informatie over Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk:

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Wij zorgen ervoor dat uw salarisspecificatie klopt, ook als u in meerdere landen werkt!

Als werknemer wilt u dat uw arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn en dat uw salarisspecificatie klopt. U wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw salaris tijdig wordt uitbetaald én dat u niet op een later moment tegen problemen aanloopt. Bijvoorbeeld wanneer u een uitkering nodig heeft of de pensioenleeftijd bereikt.

In grensoverschrijdende situaties kan het voor werkgevers complex zijn om deze zaken te waarborgen. Vaak al vanaf de onderhandelingen met een buitenlandse werkgever of in het kader van een internationale detachering loopt u er tegenaan dat uw werkgever niet alle antwoorden paraat heeft.

Herkent u zich in één van deze situaties?

Dan heeft u misschien al ondervonden dat het soms lastig is om de juiste informatie te vinden om al uw vragen beantwoord te krijgen. Interfisc helpt u daar graag bij! Neemt u in zulke situaties samen met uw (potentiële) werkgever contact op met ons. Wij voorzien u graag van informatie en advies, zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt.