Meteen naar de inhoud

Salaris- & verlofadministratie

Is uw salarisadministratie up to date?

Heeft u niet de mankracht of kennis om uw salarisadministratie zelf te verzorgen? Of wenst u al uw internationale salarisadministraties & HR-diensten bij één partij te centraliseren? Maak dan vrijblijvend kennis met het gemak van Interfisc!

Zoekt u een andere payroll provider? Gebruik onze overstapservice!

Bent u op zoek naar een andere payroll provider maar ziet u op tegen de administratieve rompslomp? Niet nodig! Zo’n verandering is hét moment om uw processen te stroomlijnen.

Overstapservice >

WIJ BIEDEN ONZE DIENSTEN AAN IN: ​

België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk

Bij de meeste HR- of finance afdelingen is het een uitdaging om de salarisadministratie up to date te houden. Het verwerken van de maandelijkse salarisadministratie neemt nu eenmaal veel tijd in beslag en er verandert ook regelmatig iets aan de regels. Sommige mutaties moeten aan verschillende providers worden doorgegeven, die allemaal hun eigen werkwijze en deadline hebben. Gaat er iets mis of vergeet u een belangrijke melding tijdig door te geven, dan kost het nog meer tijd om de administraties te corrigeren en te zorgen dat iedereen weer “up to date” is.

Centralisatie salarisadministratie: alle HR-diensten onder één dak

Interfisc biedt naast oplossingen voor salaris en verlof een volledig pakket aan HR-diensten aan, waaruit u kunt kiezen. Hoe meer diensten u afneemt, hoe eenvoudiger het voor u wordt om de salarisadministratie up to date te houden.

Hoe houden wij uw salarisadministratie up to date?

 • Interfisc houdt uw salarisadministratie up-to-date en zorgt ervoor dat de belastingen & sociale verzekeringspremies aan de juiste instanties worden afgedragen.
 • Salarisadministratie via Interfisc geeft u de zekerheid dat alle reguliere administratieve verplichtingen automatisch in gang gezet worden, zonder dat u daar zelf naar om hoeft te kijken. Inclusief zaken als:
  – de communicatie met officiële instanties
  – aangiften én afdrachten van loonbelasting en/of sociale verzekeringen
  – betaling van het nettoloon aan uw personeel.
 • Ook het verlof van uw medewerkers kunt u aan ons toevertrouwen, zodat u en uw werknemers het overzicht bewaren. In landen waar het verplicht is om de verlof- en/of verzuimdagen bij te houden op de salarisspecificatie (zoals in België) verwerken wij deze voor u. In Nederland heeft u te maken met verschillende verval- & verjaringstermijnen voor wettelijke en bovenwettelijke verlofdagen, waardoor een separate verlofregistratie noodzakelijk is. Via onze online verlofmodule kunt u eenvoudig en “real-time” zelf het verlof van uw Nederlandse medewerkers beheren.
 • Werken uw medewerkers in meerdere landen, dan zorgen wij voor een correcte salarisadministratie in de betreffende landen. Uitgangspunt daarbij is afdracht van belastingen & sociale verzekeringspremies in de juiste landen, zodat u en uw werknemers niet voor verrassingen komen te staan!
 • In Nederland hebben wij voor veel diensten de expertise in huis, in andere landen werken wij samen met lokale specialisten, zodat onze dienstverlening altijd up-to-date is. Zo worden onze Duitse salarisadministraties gevoerd door een Duitse Steuerberater.

Salarisadministratie uitbesteden aan Interfisc biedt u de volgende voordelen:

 • Eén aanspreekpunt voor al uw vragen
 • Kennis van lokale regels omtrent arbeidsrecht, belastingen, sociale zekerheid, compensation & benefits (verzekeringen, vergoedingen, auto’s, telefoons) & welzijn, veiligheid & gezondheid
 • Wij houden u op de hoogte van wijzigingen in de lokale wetgeving, aangevuld met praktische oplossingen zodat u de wijzigingen meteen kunt doorvoeren in de praktijk

Zoekt u een andere payroll provider? Gebruik onze overstapservice!

Bent u op zoek naar een andere payroll provider maar ziet u op tegen de administratieve rompslomp? Niet nodig! Zo’n verandering is hét moment om uw processen te stroomlijnen.

Overstapservice >

WIJ BIEDEN ONZE DIENSTEN AAN IN: ​

België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.