Interfisc | Salarisadministratie uitbesteden? Verlof bijhouden? Wij doen meer dan dat!
6798
page-template-default,page,page-id-6798,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Salaris- & verlofadministratie

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op:

Wij bieden deze dienst aan in:

België, Duitsland, Frankrijk, Nederland en het
Verenigd Koninkrijk

Salaris- & verlofadministratie

Bij de meeste HR- of finance afdelingen neemt het verwerken van de maandelijkse salarisadministratie veel tijd in beslag. Sommige mutaties moeten aan verschillende providers worden doorgegeven, die allemaal hun eigen werkwijze en deadline hebben. Gaat er iets mis of vergeet u een belangrijke melding tijdig door te geven, dan kost het nog meer tijd om de administraties te corrigeren en te zorgen dat iedereen weer “up to date” is.

Interfisc biedt een volledig pakket aan HR-diensten aan, die u kunt toevoegen aan uw salaris- & verlofadministratie. Hoe meer diensten u afneemt, hoe eenvoudiger het voor u wordt om de maandelijkse salarisadministratie soepel te laten verlopen.

Heeft u niet de mankracht of kennis om uw internationale salarisadministraties zelf te verzorgen? Of wenst u al uw salarisadministraties bij één partij te centraliseren? Maak dan vrijblijvend kennis met het gemak van Interfisc!

Dit zijn enkele voordelen van salarisadministratie via Interfisc:

 • Interfisc houdt uw salarisadministratie up-to-date en zorgt ervoor dat de belastingen & sociale verzekeringspremies aan de juiste instanties worden afgedragen.
 • Salarisadministratie via Interfisc geeft u de zekerheid dat alle reguliere administratieve verplichtingen automatisch in gang gezet worden, zonder dat u daar zelf naar om hoeft te kijken. Inclusief zaken als:
  – de communicatie met officiële instanties
  – aangiften én afdrachten van loonbelasting en/of sociale verzekeringen
  – betaling van het nettoloon aan uw personeel.
 • Ook het verlof van uw medewerkers kunt u aan ons toevertrouwen, zodat u en uw werknemers het overzicht bewaren. In landen waar het verplicht is om de verlof- en/of verzuimdagen bij te houden op de salarisspecificatie (zoals in België) verwerken wij deze voor u. In Nederland heeft u te maken met verschillende verval- & verjaringstermijnen voor wettelijke en bovenwettelijke verlofdagen, waardoor een separate verlofregistratie noodzakelijk is. Via onze online verlofmodule kunt u eenvoudig en “real-time” zelf het verlof van uw Nederlandse medewerkers beheren.
 • Werken uw medewerkers in meerdere landen, dan zorgen wij voor een correcte salarisadministratie in de betreffende landen. Uitgangspunt daarbij is afdracht van belastingen & sociale verzekeringspremies in de juiste landen, zodat u en uw werknemers niet voor verrassingen komen te staan!
 • In Nederland hebben wij voor veel diensten de expertise in huis, in andere landen werken wij samen met lokale specialisten, zodat onze dienstverlening altijd up-to-date is. Zo worden onze Duitse salarisadministraties gevoerd door een Duitse Steuerberater.

Waarom kiezen voor Interfisc?

 • Eén aanspreekpunt voor al uw vragen
 • Kennis van lokale regels omtrent arbeidsrecht, belastingen, sociale zekerheid, compensation & benefits (verzekeringen, vergoedingen, auto’s, telefoons) & welzijn, veiligheid & gezondheid
 • Wij houden u op de hoogte van wijzigingen in de lokale wetgeving, aangevuld met praktische oplossingen zodat u de wijzigingen meteen kunt doorvoeren in de praktijk

Overstappen?

Bent u op zoek naar een nieuwe dienstverlener maar ziet u op tegen de administratieve rompslomp? Niet nodig! Zo’n verandering is hét moment om uw processen te stroomlijnen.
Bekijk de voordelen van onze overstapservice!