Ga naar de inhoud

Werken bij Interfisc

Wie zijn wij?

Interfisc Group is een HR & Payroll provider met kantoren in Voorburg & Antwerpen. In ons kantoor te Voorburg voeren wij nationale en internationale salarisadministraties en aanverwante diensten uit voor in Nederland werkzame medewerkers van voornamelijk in het buitenland gevestigde ondernemingen. In onze vestiging in Antwerpen voeren wij Belgische, Franse, Duitse, Engelse en Italiaanse salarisadministraties uit.

Interfisc Group bestaat uit diverse werkmaatschappijen, ingedeeld naar gespecialiseerde productgroepen. Productgroepen zijn salarisadministratie, arbo en verzuim, verzekeringen en fiscale en juridische advisering. Zoeken van verbinding/cross communicatie met de verschillende afdelingen is belangrijk gezien de opbouw van de organisatie. Naar opdrachtgevers toe is Interfisc Group één loket, waarin alle productgroepen zich als één samenhangend geheel presenteren.

Wij zijn al bijna 50 jaar de toonaangevende provider voor grensoverschrijdende loonadministraties en aanverwante diensten. Interfisc is een stabiele organisatie waar het prettig werken is.

Wij zijn momenteel op zoek naar:

Al deze functies kunnen zowel fulltime (37,67 uur) als parttime worden ingevuld, met als minimum 32 uur per week

Denk jij ons internationale team te kunnen versterken ook al is er geen passende vacature? Of zoek je een internationale uitdaging in Nederland of België maar weet je nog niets precies wat bij je past? Kom dan gerust eens vrijblijvend met ons praten over de mogelijkheden. Of stuur je enthousiaste open sollicitatie met CV naar pz@interfisc.nl

Interfisc als internationaal georiënteerde werkgever

Werken bij Interfisc betekent in de eerste plaats dat je de uitdaging aan gaat om veel te leren over een niet zo vanzelfsprekende combinatie van diensten! De weliswaar uiteenlopende diensten hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal verleend worden aan werkgevers met internationaal personeel, doch zijn van zeer verschillende aard.

Vakkennis is uiteraard van groot belang maar daarnaast is het, zowel voor onze specialisten als voor ons ondersteunend personeel, noodzakelijk om een brede interesse te hebben in de verschillende vakgebieden die de Interfisc Group beheerst. Ook aan de receptie moet je immers begrijpen waar je collega’s mee bezig zijn! De verschillende talen en culturen van onze medewerkers én van onze cliënten en relaties geven het geheel een nog internationaler karakter en maken het werken bij Interfisc uitdagend en leerzaam.

Alhoewel Interfisc op het eerste gezicht een professionele en zakelijke uitstraling heeft, gaan de medewerkers informeel met elkaar om. Klantvriendelijkheid en collegialiteit staan hoog in het vaandel en er is ruimte voor eigen initiatief. Interfisc heeft een enthousiast team van ruim 45 medewerkers, verdeeld over Nederland en België.

Interfisc vindt een goede werk-privé balans belangrijk, dus afwisselend op kantoor en thuis werken behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Stage lopen bij Interfisc

Wat kun je bij ons leren?

Ieder semester zijn wij op zoek naar afstudeerders. Op dit moment hebben wij bijvoorbeeld interesse in het volgende vraagstuk:

Onderzoek naar de omvang van buitenlandse investeringen in Nederland

Hoe groot is de omvang van buitenlandse investeringen in Nederland, en op basis van welke criteria wordt door buitenlandse bedrijven bepaald via welke kanalen zij de Nederlandse markt gaan benaderen? Gaan zij dat doen met behulp van distributeurs, handelsagenten of zetten ze meteen een eigen verkoopapparaat neer? Uiteraard zijn wij geïnteresseerd in de huidige marktsituatie maar ook in de toekomstige ontwikkelingen. Bijzonder interessant ook zijn de verwachte ontwikkelingen in het kader van de Brexit.

Als onderdeel daarvan zou je ook kunnen focussen op het in kaart brengen van de customer journey van onze klanten, of het onderzoeken van de mogelijkheden om aanvullende HR-diensten in te zetten om onze klanten succesvoller te maken in Nederland.

Of heb je een ander idee dat aansluit bij onze wereld van grensoverschrijdend werken? Wij denken graag met je mee en bepalen jouw definitieve opdracht graag in onderling overleg, afhankelijk van je interesses & vaardigheden. Ken je iemand met wie je samen een onderzoek zou willen uitvoeren? Dat kan, wij hebben ruimte voor max. twee stagiairs per semester.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.