Ga naar de inhoud

Interfisc Nederland

Ziekteverzuimbegeleiding

Met onze ziekteverzuimbegeleiding houdt u eenvoudig grip op het verzuim van uw medewerkers

Ons serviceabonnement op ziekteverzuimbegeleiding is speciaal ingericht voor werkgevers die géén eigen verzuimexpert hebben, zodat u erop kunt vertrouwen dat overal aan gedacht wordt. 

O.a. de volgende zaken maken er deel van uit:

  • Verwerking van ziek- en herstelmeldingen;
  • Onze verzuimbegeleider houdt bij ziekmeldingen door uw werknemers vinger aan de pols. Waar nodig plant zij afspraken voor u en uw personeel in bij ons netwerk van bedrijfsartsen en overige specialisten, conform de gelden richtlijnen;
  • Bij arbeidsongeschiktheid informeren wij u en uw werknemers proactief over elke stap die u conform de Nederlandse wetgeving moet ondernemen, zodat u niets kunt vergeten;
  • Actieve advisering m.b.t. verzuim, preventief advies, korte communicatielijnen, persoonlijk contact;
  • Om uw werknemers te informeren over uw en hun verplichtingen omtrent ziekteverzuim en daar duidelijke afspraken over te maken kunt u gebruik maken van ons model verzuimprotocol, beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels & Duits;
  • Op ieder gewenst moment ontvangt u een periodiek (individueel) verzuimoverzicht;
  • Wij signaleren frequent ziekteverzuim wanneer daar sprake van is;
  • Gebruik van onze online applicatie, waarin u op ieder moment uw dossier kunt raadplegen;
  • Administratieve ondersteuning t.b.v. UWV en verzuimverzekeraar;
  • Wanneer ú dat wenst, kunt u onze casemanager inhuren voor de opvolging uwerzijds van uw werkgeversverplichtingen bij langdurige verzuimtrajecten (bijv. het opstellen en evalueren van het plan van aanpak, het samenstellen van het re-integratieverslag en overige documenten, die wij u als werkgever op het juiste moment zullen vragen om samen met uw zieke medewerker op te stellen).

Uiteraard is maatwerk bespreekbaar!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier