Ga naar de inhoud

Starten in Frankrijk

Specificatie

Locatie:
Kasteel Woerden

Datum:
datum 2023 nog niet bekend

Voertaal:
Nederlands

Kosten:
€ 455,- (excl BTW)

Onder leiding van Grensoverschrijdend Werken en samen met onze partners Mirjam Berg, Advocaat bij Amstel & Seine Avocats en Philipp Hellings, Directeur bij Isobel Audit Consulting geven wij het seminar “Starten in Frankrijk“. Klik hier om u direct aan te melden!

Want als een bedrijf zijn activiteiten naar Frankrijk uit wil breiden, komt daar heel wat bij kijken! Neemt men een lokale werknemer aan, dan dient er een salarisadministratie volgens Franse regelgeving te worden opgestart. Tijdens deze diepgaande studiedag gaan we hierop uitgebreid in. We maken u, aan de hand van een gemiddelde loonstrook, wegwijs in de Franse sociale verzekeringswetgeving, de loonbelasting, het arbeidsrecht en de aanvullende arbeidsvoorwaarden.
Stuurt een organisatie Nederlandse werknemers naar Frankrijk, dan wordt men geconfronteerd met strenge administratieve regels inzake detachering. Ook dit komt tijdens deze dag aan de orde.
En verder zetten we ook de verschillende opties op een rij als men in Frankrijk meteen een lokale vestiging zou willen openen.

Programma

09.15 uur Ontvangst
09.30 uur Algemene inleiding werken in Frankrijk

10.00 uur De Franse loonstrook
•  Sociale zekerheid
•  Fiscaliteit
•  Aanvullende arbeidsvoorwaarden
•  Opbouw loonstrook, bruto-netto en werkgeverslasten

12.00 uur Lunchpauze
12.45 uur Het Franse arbeidsrecht

13.30 uur Detacheren naar Frankrijk
14.30 uur Vestigingsvormen in Frankrijk
15.15 uur Afsluiting

Contact

Interfisc klanten bieden wij dit seminar tegen een gereduceerd tarief aan. Wenst u deel te nemen aan het seminar en bent u klant van Interfisc, vraag dan nu uw kortingscode aan, via e-mail events@interfisc.eu. Vermeld bij uw inschrijving bij de opmerking deze code en u ontvang 20% korting op de oorspronkelijke prijs.

Voor verdere informatie omtrent de inhoud van het seminar kunt u contact opnemen met Birgit Killens of Anke Stevens, telefoon 0032(0)825 5003 of stuur een bericht aan events@interfisc.eu

Voorwaarden

Voor dit seminar gelden de voorwaarden van Grensoverschrijdendwerken.nl, wij adviseren u deze op de website te lezen, ga naar www.grensoverschrijdendwerken.nl

Locatie:
Kasteel Woerden

Datum:
Dinsdag 28 juni 2022

Voertaal:
Nederlands

Kosten:
€455,- (excl BTW)

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.