Interfisc | ons-team-Anke Stevens
3494
tshowcase-template-default,single,single-tshowcase,postid-3494,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Anke Stevens

 
Commercieel, Payroll
Salarisadministrateur FR, DU, IT en UK
Kontich

Over Anke

Binnen onze international desk in Kontich helpt Anke onze nieuwe klanten bij het in dienst nemen van een werknemer in Duitsland, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk, waarna zij de loonadministraties in deze landen opstart. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het verwerken van salarismutaties, het opstellen van facturen en het beantwoorden van diverse vragen van klanten over de wetgeving in de verschillende landen. Met haar kennis van Frans, Duits en Engels heeft ze vooral contact met opdrachtgevers in Frankrijk, Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

‘We werken vanuit een klein hecht team en bedienen onze opdrachtgevers van A tot Z’

“In andere landen en culturen hebben mensen eigen manieren van werken en communiceren. Dat boeit me. Bij Interfisc heb ik met veel verschillende klanten te maken. We hebben in België een klein hecht team en bedienen onze opdrachtgevers van A tot Z. We zetten de hele loonadministratie voor ze op, dragen belastingen en sociale verzekeringspremies voor ze af en zorgen ervoor dat de nettolonen van hun medewerkers tijdig uitbetaald worden. Maar ook op het gebied van sociale zekerheid en ziekte, pensioen en employee benefits zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld is. Het is heel gevarieerd werk.”

Opleiding en ervaring

Anke volgde een opleiding tot vertaler maar rolde de loonadministratie in. Ze werkte eerst als assistent en kreeg een training on the job. Daarna werd ze bij SD Worx payroll officer en deed ze intern bij klanten ervaring op met internationale payroll. In 2015 maakte zij de overstap naar Interfisc.