Interfisc | Birgit Killens
3493
tshowcase-template-default,single,single-tshowcase,postid-3493,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Birgit Killens

 
Commercieel, Management
Commercieel verantwoordelijke Interfisc België NV
Kontich

Over Birgit

Veel van onze Belgische klanten in Nederland vinden het wel aangenaam om een ‘zachte G’ aan de telefoon te hebben. Birgit is een charmante Vlaamse en manager van Interfisc België. Door haar jarenlange ervaring bij Interfisc, aan Nederlandse én Belgische zijde, kent ze het reilen en zeilen van het bedrijf en snapt ze de cultuurverschillen. Birgit heeft zich gespecialiseerd in grensoverschrijdend advies en internationale salarisadministratie.

‘Bepaal als werkgever en werknemer het totaalplaatje’

“Het ontbreekt veel bedrijven aan de kennis over internationaal verlonen. Wij adviseren graag. Wil je de loonheffing en afdrachten voor je internationale werknemers vaststellen? Bepaal dan in welk land de werknemer verzekerd is en wat de regelgeving is ten aanzien van de belastingafdracht. Ook al werkt een medewerker in meerdere landen voor het bedrijf, hij kan maar in één land verzekerd zijn voor een uitkering bij ziekte, werkloosheid en pensioen.”

Meer weten? Lees het uitgebreide advies van Birgit over werken over de grens.

Opleiding en ervaring

Birgit studeerde taal-en letterkunde. Zij kwam in 1996 bij Interfisc in Den Haag waar zij begon als administratief medewerker. Een jaar later stapte zij over naar de loonadministratie. Na een interne opleiding werd zij een geroutineerd loonadministrateur, gespecialiseerd in internationale verloningen. Sinds 1999 werkt zij voor Interfisc België waar zij de international desk uitbouwt en leiding geeft aan het team.