Ga naar de inhoud

Interfisc Nederland

Noodmaatregelen van de Nederlandse overheid

Noodmaatregelen van de Nederlandse overheid

Medio maart 2020 heeft het Nederlandse kabinet een pakket noodmaatregelen gepresenteerd, dat in de daaropvolgende perioden diverse keren werd aangepast/uitgebreid:
Doel is om naast onze gezondheid ook banen en inkomens te beschermen en de gevolgen voor zelfstandigen, mkb/kmo-ondernemers en grootbedrijven op te vangen.

Hieronder zetten wij de belangrijkste steunmaatregelen in Nederland voor u op een rij:

Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u hulp bij nodig bij het indienen van een aanvraag, laat het ons dan weten. Wij staan voor u klaar om u te helpen en zullen indien gewenst contact met u opnemen.

Vragen over hulp bij uitstel van loonheffingen kunt u richten aan payroll@interfisc.nl voor vragen over de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW) kunt u zich rechtstreeks wenden tot consult@interfisc.eu

Houdt u in ieder geval onze website in de gaten, daarop staat inmiddels informatie beschikbaar over ons beleid en veel gestelde vragen. Wij houden deze regelmatig up to date en sturen onze klanten een bericht zodra er weer actie ondernomen moet worden.

>> naar het Corona-informatie overzicht
>> naar de Coronavirus FAQ

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier