Interfisc | Corona-informatie | Noodmaatregelen Nederlandse overheid | Interfisc
10933
page-template-default,page,page-id-10933,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Noodmaatregelen van de Nederlandse overheid

 

Deze informatie werd bijgewerkt op 9 december 2020

Heeft u vragen?

Bekijk dan onze antwoorden op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Noodmaatregelen van de Nederlandse overheid

Op dinsdagavond 17 maart 2020 heeft het Nederlandse kabinet een pakket noodmaatregelen gepresenteerd, dat in de daaropvolgende perioden diverse keren werd aangepast/uitgebreid:

Doel is om naast onze gezondheid ook banen en inkomens te beschermen en de gevolgen voor zelfstandigen, mkb/kmo-ondernemers en grootbedrijven op te vangen.

Hieronder zetten wij de belangrijkste steunmaatregelen in Nederland voor u op een rij:

Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u hulp bij nodig bij het indienen van een aanvraag, laat het ons dan weten. Wij staan voor u klaar om u te helpen en zullen indien gewenst contact met u opnemen.

Vragen over hulp bij uitstel van loonheffingen kunt u richten aan payroll@interfisc.nl voor vragen over de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW) kunt u zich rechtstreeks wenden tot consult@interfisc.eu

Houdt u in ieder geval onze website in de gaten, daarop staat inmiddels informatie beschikbaar over ons beleid en veel gestelde vragen. Wij houden deze regelmatig up to date en sturen onze klanten een bericht zodra er weer actie ondernomen moet worden.

 

>> naar het Corona-informatie overzicht
>> naar de Coronavirus FAQ