Interfisc | Starten in Frankrijk 1-daagse studiedag | Interfisc
11928
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11928,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Starten in Frankrijk

 
Specificatie
Locatie:
Kasteel Woerden
Datum:
Donderdag 30 september 2021
Voertaal:
Nederlands
Kosten:
€ 445,- (excl. BTW)
Inschrijfformulier:
Starten in Frankrijk

Onder leiding van Grensoverschrijdend Werken en samen met onze partners Mirjam Berg, Advocaat bij Amstel & Seine Avocats en Philipp Hellings, Directeur bij Isobel Audit Consulting geven wij het seminar “Starten in Frankrijk“. Klik hier om u direct aan te melden!

Want als een bedrijf zijn activiteiten naar Frankrijk uit wil breiden, komt daar heel wat bij kijken! Neemt men een lokale werknemer aan, dan dient er een salarisadministratie volgens Franse regelgeving te worden opgestart. Tijdens deze diepgaande studiedag gaan we hierop uitgebreid in. We maken u, aan de hand van een gemiddelde loonstrook, wegwijs in de Franse sociale verzekeringswetgeving, de loonbelasting, het arbeidsrecht en de aanvullende arbeidsvoorwaarden.
Stuurt een organisatie Nederlandse werknemers naar Frankrijk, dan wordt men geconfronteerd met strenge administratieve regels inzake detachering. Ook dit komt tijdens deze dag aan de orde.
En verder zetten we ook de verschillende opties op een rij als men in Frankrijk meteen een lokale vestiging zou willen openen.

Programma

09.15 uur Ontvangst

09.30 uur Algemene inleiding werken in Frankrijk

10.00 uur De Franse loonstrook
•  Sociale zekerheid
•  Fiscaliteit
•  Aanvullende arbeidsvoorwaarden
•  Opbouw loonstrook, bruto-netto en werkgeverslasten

12.00 uur Lunchpauze

12.45 uur Het Franse arbeidsrecht

13.30 uur Detacheren naar Frankrijk

14.30 uur Vestigingsvormen in Frankrijk

15.15 uur Afsluiting

Contact

Interfisc klanten bieden wij dit seminar tegen een gereduceerd tarief aan. Wenst u deel te nemen aan het seminar en bent u klant van Interfisc, vraag dan nu uw kortingscode aan, via e-mail events@interfisc.eu. Vermeld bij uw inschrijving bij de opmerking deze code en u ontvang 20% korting op de oorspronkelijke prijs.

Voor verdere informatie omtrent de inhoud van het seminar kunt u contact opnemen met Birgit Killens of Anke Stevens, telefoon 0032(0)825 5003 of stuur een bericht aan events@interfisc.eu

Voorwaarden

Voor dit seminar gelden de voorwaarden van Grensoverschrijdendwerken.nl, wij adviseren u deze op de website te lezen, ga naar www.grensoverschrijdendwerken.nl