Ga naar de inhoud

Vanwege Corona-crisis verlengd uitstel tot 1 juli 2020 voor het nieuwe arbeidsrecht

Om de werkgevers tijdens de Corona-crisis meer lucht te geven bij het vervullen van de verplichtingen die voortvloeien uit het per 1 januari gewijzigde arbeidsrecht, de Wet Arbeidsmarkt in Balans, heeft de overheid de eerder verleende uitstelregeling met nog eens 3 maanden verlengd tot 1 juli 2020. 

De uitstelregeling gold voor werknemers die al langer in dienst zijn, maar waarvoor nog géén schriftelijke arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aanwezig was. Klik hier om het hiermee bijgewerkte overzicht van wijzigingen te bekijken.

Wilt u op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen?

Volg dan onze bedrijfspagina op LinkedIn.
Of schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.