Meteen naar de inhoud

Schrijf u nu in voor ‘Personeel in Nederland’ – 27 september 2018

Wilt u uw kennis verbreden over de wetgeving in Nederland op het gebied van o.a. arbeids- en ontslagrecht, sociale zekerheid en belastingen alsmede arbeidsongeschiktheid?

Kom dan naar onze Studiedag ‘Personeel in Nederland’op donderdag 27 september 2018.
Wij organiseren deze dag in ons kantoor in Kontich (België), mits het aantal deelnemers toereikend is.

Deze studiedag is uitermate geschikt voor niet-Nederlandse werkgevers met werknemers die geheel of gedeeltelijk in Nederland werken. Onze specialisten zullen vanuit hun expertise de verschillende onderwerpen inzichtelijk en ook “levendig” maken aan de hand van veel voorkomende situaties en valkuilen. Hierdoor zult u enerzijds meer kennis opdoen over de regelgeving in Nederland maar ook meer begrip krijgen voor de Nederlanders in het algemeen, hetgeen uiteindelijk alleen maar de communicatie en dus ook de samenwerking ten goede zal komen.

Onze klanten waarderen deze studiedag met een 8,5!

Lukt het niet om 27 september a.s. deel te nemen dan kunt u nu al uw interesse kenbaar maken, stuur een e-mail naar: events@interfisc.eu en wij informeren u wanneer de data voor 2019 bekend zijn!
klik hier voor het inschrijfformulier. Wij onmoeten u graag op één van onze studiedagen!
Voor ons gehele aanbod verwijzen wij u graag naar het overzicht van onze evenementen.

Wilt u meer willen weten over de personeelswetgeving in België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk of Duitsland, kijk dan op www.interfisc.com om te zien welke diensten wij voor u in gang kunnen zetten. Of download vrijblijvend onze factsheets, beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Duits, waarin u naast enkele kenmerken van personeelszaken in het land van uw keuze een gebruikelijke jaarkostenopstelling aantreft.

Heeft u op dit moment vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via events@interfisc.eu, telefonisch +31 (0)70 313 3000 of via het contactformulier op onze website.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.