Interfisc | Studiedag of webinar Personeel in Nederland | Interfisc
306
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-306,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Personeel in Nederland

 
Specificatie
Locatie:
online (via Zoom)
locatie Kontich, België
Voertaal:
Nederlands
Data:
online in mei & oktober 2021
op locatie = UITGESTELD
Kosten:
op locatie € 475 per persoon

online:
1e deelnemer € 349
2e en volgende deelnemer € 295
Personeel in Nederland

Veel van onze klanten geven aan behoefte te hebben aan wat meer kennis van de wetgeving in Nederland op het gebied van o.a. arbeids- en ontslagrecht, sociale zekerheid en belastingen alsmede arbeidsongeschiktheid. Mede gezien de enorme hoeveelheid regelingen en de aanzienlijke verschillen tussen de Nederlandse wetgeving en die van andere (omringende) landen is het vaak moeilijk voor werkgevers om door deze wirwar van regelingen hun weg te vinden. De relatie tussen werkgever en werknemer komt daardoor ook wel eens onder druk te staan. Om tegemoet te komen aan deze behoefte organiseren wij regelmatig voor nieuwe en bestaande klanten, alsmede alle overige geïnteresseerden een 1-daagse studiedag of een webinar in 2 dagdelen Personeel in Nederland, waarbij er door het kleinschalige karakter veel aandacht kan worden besteed aan individuele vraagstukken, praktijkvoorbeelden etc.

Doelgroep:

Deze studiedag is uitermate geschikt voor niet-Nederlandse werkgevers met werknemers die geheel of gedeeltelijk in Nederland werken. Onze specialisten zullen vanuit hun expertise de verschillende onderwerpen inzichtelijk en ook “levendig” maken aan de hand van veel voorkomende situaties en valkuilen. Hierdoor zult u enerzijds meer kennis opdoen over de regelgeving in Nederland maar ook meer begrip krijgen voor de Nederlanders in het algemeen, hetgeen uiteindelijk alleen maar de communicatie en dus ook de samenwerking ten goede zal komen.

Programma online:

Onze ervaring leert dat het volgen van een interactief webinar de gehele dag niet altijd goed te combineren is met het eigen werk of de thuis situatie tijdens de COVID-19 periode. Het is daarom dat wij dit webinar nu ook aanbieden in 2 dagdelen.

Dagdeel 1

  • Sociale verzekeringen & belastingen in Nederland
  • Arbeidsongeschiktheid, veiligheid en gezondheid

Dagdeel 2:

  • Ontslagrecht in Nederland
  • Arbeidsrecht in Nederland

In het schema hieronder treft u twee webinar sessies waaruit u kunt kiezen. Meldt u zich aan voor het webinar dan volgt u dus deel 1 en 2 zoals in het schema aangegeven.

Sessie A

dinsdag 25 mei 2021

donderdag 27 mei 2021

09:30 tot 12:15 uur

09:30 tot 12:15 uur

dagdeel 1

dagdeel 2

Sessie B

donderdag 28 oktober 2021

donderdag 4 november 2021

09:30 tot 12:15 uur

09:30 tot 12:15 uur

dagdeel 1

dagdeel 2

Programma op locatie:

Gedurende één dag gaan wij in op onderstaande vragen, die aan de hand van praktijkvoorbeelden worden beantwoord:

  • Sociale verzekeringen & belastingen in Nederland
  • Arbeidsongeschiktheid, veiligheid en gezondheid
  • Ontslagrecht in Nederland
  • Arbeidsrecht in Nederland

Contact

Voor verdere informatie omtrent de inhoud van de studiedag kunt u contact opnemen met onze presentatoren René de Veth en Roelof Bos, telefoon 0031(0)70 313 3000 of stuur een bericht via events@interfisc.eu

Voorwaarden

Na inschrijving van een webinar ontvangt u een factuur voor betaling. Bij annulering van een webinar worden 50% van de kosten in rekening gebracht en ontvangt u 50% korting voor deelname aan een webinar uit een andere sessie.

Per studiedag geldt een minimum aantal inschrijvingen van 5 deelnemers. Daarom behouden wij ons het recht voor om een geplande studiedag te annuleren indien dit aantal niet wordt gehaald. Bij de deelnameprijs zijn tevens koffie/thee, frisdranken, lunch en een uitvoerige syllabus inbegrepen. Na inschrijving ontvangt u een factuur voor betaling alsmede een routebeschrijving. Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 3 werkdagen voor de workshop. Daarna wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Bij afwezigheid zonder schriftelijke of mondelinge afmelding wordt 100% in rekening gebracht.