Ga naar de inhoud

Ontmoet onze WKR-specialisten

Bij een looncontrole van de Nederlandse Belastingdienst moet u als werkgever aan kunnen tonen dat kosten die niet in de vrije ruimte vallen, zakelijk zijn en dus in een van de andere WKR-categorieën vallen. 

U moet in staat kunnen zijn om de WKR administratief aan te sluiten met uw financiële administratie.

Heeft u wellicht nog twijfels over deze materie? Dan bieden wij u nu de mogelijkheid om uw vragen te stellen aan onze WKR-specialisten tijdens onze studiedag ‘Werkkostenregeling in Nederland’ op

  • donderdag 1 juni 2017, locatie omgeving Antwerpen
  • donderdag 9 november 2017, locatie omgeving Antwerpen

Prefereert u de Engelse taal boven de Nederlandse? Schrijft u zich dan in voor onze speciale Engelse WKR-editie op dinsdag 28 november 2017, locatie Voorburg.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.