Ga naar de inhoud

Hemelvaart, Pinksteren en onze bereikbaarheid

Aanstaande donderdag 18 mei 2023 zijn onze kantoren in Voorburg én Kontich gesloten i.v.m. Hemelvaart, evenals op maandag 29 mei 2023 i.v.m. Pinksteren. 

Kantoor Kontich is tevens niet geopend op vrijdag 19 mei 2023.

Wist u dat Hemelvaart en Pinksteren niet in alle landen officiële feestdagen zijn?

In de maanden april en mei vallen de meeste officiële feestdagen. In 2023 is het op 18 mei Hemelvaart en op 28 en 29 mei Pinksteren. O.a. in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk vallen deze feestdagen onder de officiële feestdagen. Dit is echter niet het geval in het Verenigd Koninkrijk en in Italië, waar op deze dagen gewoon gewerkt wordt.

een internationale vergelijking

Veel officiële feestdagen vallen in de maanden april, mei en juni. Kent u de verschillen in Europa? Wanneer hebben werknemers eigenlijk recht op compensatie als een feestdag in het weekend valt?  Lees meer op onze pagina ‘internationale vergelijking’ 

Alle feestdagen op een rij

Alle officiële feestdagen van Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk én inmiddels ook Italië vindt u terug op onze website. Ook kunt u er lezen of werknemers in die landen wel of niet recht hebben op compensatie. Kies op het landenoverzicht het land van uw keuze en ga naar het tabblad “Nationale feestdagen”.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.