Ga naar de inhoud

De loonstrook in Nederland, België en Duitsland – 6 juni 2019

Krijgt u vaak vragen over waarom het nettoloon van Matthias in België lager is dan dat van Bert in Nederland? Of waarom de loonkosten in België of Duitsland zo vreselijk hoog zijn? Volg dan op 6 juni a.s. de cursus De loonstrook in Nederland, België en Duitsland. U zult zien dat de puzzelstukjes dan in elkaar vallen en dat u beter in staat bent het gehele plaatje te overzien.

Interfisc klanten bieden wij deze cursus tegen een gereduceerd tarief aan. Wenst u deel te nemen op 6 juni a.s., vermeld u bij uw inschrijving bij ‘Opmerkingen’ de kortingscode. Deze kunt u opvragen via events@interfisc.eu. U ontvangt dan een korting van 20% op de oorspronkelijke prijs. Inschrijven is mogelijk via deze link

Een praktische vergelijking van de toepasselijke regelgeving!

Onder leiding van Grensoverschrijdend Werken, in samenwerking met KPP Steuerberatungsgesellschaft geeft Interfisc op 6 juni 2019 weer een cursus over de loonstrook in Nederland, België en Duitsland.

Uitgangspunt is een pakket aan arbeidsvoorwaarden, waarbij wij in de ochtend willen laten zien hoe de loonstrook eruit gaat zien bij wonen en volledige tewerkstelling in het betreffende land (i.c. Duitsland, België of Nederland). Hierbij zal de wet- en regelgeving in de betreffende landen behandeld worden, waardoor u een beeld krijgt over de verschillen tussen de drie landen.
In de middag wordt dan nader ingegaan op de loonstrook bij een verandering in de tewerkstelling en zullen wij aan de hand van hetzelfde arbeidsvoorwaardenpakket laten zien wat het werken in 2 landen tot gevolg heeft voor de loonstrook en waar u aan moet denken en op moet letten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.