Interfisc | Beleid Coronavirus Interfisc Group - Interfisc
10837
page-template-default,page,page-id-10837,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Beleid Coronavirus Interfisc Group

 

Beleid Coronavirus Interfisc Group

Begin deze maand hebben wij u geïnformeerd over mogelijke voorzorgsmaatregelen die u als werkgever kunt treffen. Onze website wordt momenteel uitgebreid met antwoorden op veel gestelde vragen en zal regelmatig geactualiseerd worden.

Uiteraard hebben wij zelf ook de nodige maatregelen getroffen om ons voor te bereiden op de gevolgen van het Coronavirus. Daarbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Voor alle duidelijkheid hebben wij voor u op een rij gezet welke gevolgen dit heeft voor afspraken met onze klanten, overige bezoekers aan ons kantoor en voor onze bereikbaarheid.

 1. Onze bereikbaarheid

Al onze medewerkers worden geacht thuis te blijven wanneer zij griep- of verkoudheidsverschijnselen vertonen. Dit is conform de RIVM richtlijnen. Daarnaast volgen wij de oproep vanuit de overheid om waar mogelijk thuis te werken. Al onze medewerkers zijn daar technisch toe in staat en zijn, ook wanneer zij thuis werken, telefonisch (al dan niet via onze receptie) bereikbaar en per e-mail op het u bekende kantoormailadres.

 1. Vragen over het Corona-virus

Binnen elke afdeling zijn afspraken gemaakt over de verdeling van de werkzaamheden, om zowel de continuïteit van onze dienstverlening als onze bereikbaarheid te waarborgen. In verband met de enorme hoeveelheid vragen van onze klanten over hoe om te gaan met zaken zoals verlof, ziekmelden, loondoorbetaling & thuiswerken, kan het voorkomen dat de wachttijden aan de telefoon oplopen. Om u daarin tegemoet te komen bieden wij de volgende oplossingen:

 • Raadpleeg onze website; de voorzorgsmaatregelen en veel gestelde vragen worden regelmatig aangevuld met nieuwe informatie
 • Stuur uw vraag naar het bij u bekende e-mailadres
 • Gebruik het contactformulier op onze website
  • Om een vraag te stellen
  • Om ons te vragen contact met u op te nemen

Wij zorgen ervoor dat u z.s.m. door één van onze medewerkers geïnformeerd of teruggebeld wordt.

 1. Afspraken

Voorlopig worden er geen fysieke afspraken ingepland. Noch bij ons op kantoor, noch op andere locaties. Reeds geplande afspraken zullen in onderling overleg worden geannuleerd of omgezet worden in een skype of andere online meeting of (conference) call.

 1. Tot slot

Wij hopen op uw begrip en medewerking in deze voor iedereen zware tijden. Er komt nogal wat op ons af. Veel vragen waarop nog geen antwoord is, thuis werken en alleen nog maar online of telefonisch kunnen samenwerken. Wij hopen dat de crisis u, zowel zakelijk als privé, niet te hard zal raken en dat wij over een tijdje weer, zoals wij gewend zijn, met elkaar kunnen doorwerken. U mag natuurlijk van ons verwachten dat wij u zoveel mogelijk ondersteunen bij het nemen van de juiste maatregelen als het gaat om uw personeel.

Deze informatie is bijgewerkt op woensdag 18 maart 2020.

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact op met ons!
Stuur uw vraag bij voorkeur per e-mail
of gebruik het contactformulier.