Ga naar de inhoud

Trots op Interfisc !

Maandag 3 oktober vieren wij ons 50-jarig jubileum

3 Oktober is namelijk de officiële verjaardag van Interfisc, tevens de geboortedag van de oprichter van Interfisc, wijlen Robert Mahieu, en 50 jaar is een fantastische mijlpaal die wij niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Op deze dag openen wij dan ook ons gouden jubileumjaar met een feest voor al onze medewerkers uit België en Nederland. 

Onze kantoren zijn dan ook gesloten op maandagmiddag 3 oktober vanaf 12.30 uur, evenals op dinsdag 4 oktober tot 10.00 uur.

Tegelijkertijd is ons gouden jubileum dé gelegenheid om onze grenzeloze waardering uit te spreken voor eenieder die een steen(tje) heeft bijgedragen aan onze wereld van grensoverschrijdend werken. Mede dankzij uw vertrouwen in onze dienstverlening hebben wij onze expertise op het vlak van internationale HR & Payroll voortdurend kunnen uitbouwen. Samen hebben wij grenzen verlegd!

1972-2022

Wat u verder van ons kunt verwachten blijft nog een verrassing, maar houdt u vooral onze nieuwsbrieven in de gaten het komende jaar.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.