Meteen naar de inhoud

Workshop: de loonstrook in Nederland, België en Duitsland

De loonstrook in Nederland, België en Duitsland – een praktische vergelijking van de toepasselijke regelgeving

Onder leiding van Grensoverschrijdend Werken en in samenwerking met KPP Steuerberatungsgesellschaft, geeft Interfisc op 28 september 2017 een workshop over de loonstrook in Nederland, België en Duitsland. Uitgangspunt is eenzelfde pakket aan arbeidsvoorwaarden, waarbij wij in de ochtend willen laten zien hoe de loonstrook eruit gaat zien bij wonen en volledige tewerkstelling in het betreffende land (i.c. Duitsland, België of Nederland). Hierbij zal de wet- en regelgeving in de betreffende landen behandeld worden, waardoor u een beeld krijgt over de verschillen tussen de drie landen.
In de middag zal nader ingegaan worden op de loonstrook bij een verandering in de tewerkstelling en zullen wij aan de hand van hetzelfde arbeidsvoorwaardenpakket, laten zien wat het werken in 2 landen tot gevolg heeft voor de loonstrook en waar u aan moet denken en op moet letten.

Interfisc klanten bieden wij deze workshop tegen een gereduceerd tarief aan. Wenst u deel te nemen aan de workshop op 28 september en bent u klant van Interfisc, vraag dan nu uw kortingscode aan, via e-mail aan events@interfisc.eu. Vermeld bij uw inschrijving bij de opmerking deze code en u ontvang 20% korting op de oorspronkelijke prijs.

Wij hopen u graag te zien op 28 september in ’s-Hertogenbosch.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.