Interfisc | Francesco Monteiro
3410
tshowcase-template-default,single,single-tshowcase,postid-3410,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Francesco Monteiro

 
Commercieel
Medewerker sales & customer support
Voorburg

Over Francesco

Francesco is sinds 2017 werkzaam bij Interfisc. Als lid van het Welcome team is hij één van de eerste aanspreekpunten voor nieuwe klanten. Franceso combineert zijn uitgebreide talenkennis en commerciële vaardigheden met inhoudelijke kennis over de diensten van Interfisc.

‘Ik wil dat onze klanten zich veilig en geholpen voelen’

“Ik ben het aanspreekpunt voor klanten. En die taak neem ik heel serieus. Ik wil graag dat mensen zich veilig en geholpen voelen. Door mijn jarenlange ervaring in de sales-wereld weet ik wat klanten nodig hebben. Ze hebben behoefte aan een sparringpartner met wie ze samen stappen zetten en verder komen. Dat bieden we hen. Ik heb vaak mensen aan de lijn die opgelucht zijn dat Interfisc ze begrijpt. Mooi vind ik dat.”

Opleiding en ervaring

Franceso volgde de hbo-opleiding commerciële economie en studeerde af op internationale marketing en management. Hij is geboren in Italië en deed een deel van zijn studie daar. Na zijn studie werkte hij voor een Taiwanees bedrijf. Daar verzorgde hij het salesmanagement van computer hardware in Zuid-Europa. Omdat hij meer bij zijn gezin in Den Haag wilde zijn, stapte hij over naar Interfisc.