Interfisc | ons-team-Ewold Bom
3594
tshowcase-template-default,single,single-tshowcase,postid-3594,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Ewold Bom

 
Commercieel
Senior consultant
Voorburg

Over Ewold

Ewold Bom is sinds 2006 bij Interfisc en maakt deel uit van het team Welcome. Hij begeleidt nieuwe klanten bij de opstart van een Nederlandse salarisadministratie en aanverwante diensten zoals Arbodienst en aanvullende verzekeringen. Omdat deze klanten voornamelijk in het buitenland zijn gevestigd, komen zijn talenkennis en behulpzame karakter hem in deze functie goed van pas.

‘Ik hou me graag bezig met innovatie. Processen kunnen altijd beter’

“Ik ben de voordeur van Interfisc, grap ik weleens. Klanten hebben met mij het eerste contact. Ik hou ervan om dan een goed visitekaartje af te geven. Ik verzorg offertes, geef advies en daarbij filter ik de behoeften van onze klanten. Ingewikkelde vragen vind ik een uitdaging. Ik doe mijn best om klanten zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast hou ik me binnen ons bedrijf bezig met innovatie. Processen kunnen altijd beter en we hebben volop plannen voor het uitbreiden van onze dienstverlening. Over dat soort zaken denk ik graag mee.”

Opleiding en ervaring

Ewold volgde de economisch-linguïstische opleiding (nu: internationaal management) aan de HEAO. Salarisadministrateur werd hij door learning on the job, vanaf begin jaren 90 bij Interfisc. Hier deed hij voor het eerst ervaring op met het opstarten van loonadministraties voor buitenlandse bedrijven in Nederland. Vervolgens werkte hij bij ADP als accountmanager bij de afdeling Managed Services, eveneens om Nederlandse loonadministraties voor externe klanten op te starten. Daarna was hij manager van de loonadministratie bij telecom bedrijf Orange (nu: T-Mobile). Omdat hij graag weer voor buitenlandse klanten wilde werken, kwam hij in 2006 terug naar Interfisc.