Interfisc | Personeel uit het buurland inhuren via een payroll bedrijf - Interfisc
5869
post-template-default,single,single-post,postid-5869,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Personeel uit het buurland inhuren via een payroll bedrijf

 

Personeel uit het buurland inhuren via een payroll bedrijf

Buitenlandse bedrijven die actief zijn op de Nederlandse markt, schakelen vaak zogenaamde ‘payroll providers’ in voor hun loonadministratie. Hier duikt echter een probleem op: Nederlandse verzekeringsmaatschappijen sluiten geen verzekeringen af voor buitenlandse werkgevers die personeel in Nederland in dienst hebben.
Bronvermelding: AHA24x7

Wilt u meer over personeelswetgeving in het buitenland weten?

Wilt u meer weten over de personeelswetgeving in Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk of Duitsland, kijk dan op www.interfisc.com om te zien welke diensten wij voor u in gang kunnen zetten. Of download vrijblijvend onze factsheets, beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Duits, waarin u naast enkele kenmerken van personeelszaken in het land van uw keuze een gebruikelijke jaarkostenopstelling aantreft.

Heeft u op dit moment vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via welcome@interfisc.eu, telefonisch +31 (0)70 313 3000 of via het contactformulier op onze website.

>> lees meer nieuwsberichten

Publicatiedatum: 02 /07 /2018