Interfisc | Workshop Interfisc: de loonstrook in Nederland, België en Duitsland
5126
post-template-default,single,single-post,postid-5126,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Workshop: de loonstrook in Nederland, België en Duitsland

 

Workshop: de loonstrook in Nederland, België en Duitsland

De loonstrook in Nederland, België en Duitsland – een praktische vergelijking van de toepasselijke regelgeving

 

Onder leiding van Grensoverschrijdend Werken en in samenwerking met KPP Steuerberatungsgesellschaft, geeft Interfisc op 28 september 2017 een workshop over de loonstrook in Nederland, België en Duitsland. Uitgangspunt is eenzelfde pakket aan arbeidsvoorwaarden, waarbij wij in de ochtend willen laten zien hoe de loonstrook eruit gaat zien bij wonen en volledige tewerkstelling in het betreffende land (i.c. Duitsland, België of Nederland). Hierbij zal de wet- en regelgeving in de betreffende landen behandeld worden, waardoor u een beeld krijgt over de verschillen tussen de drie landen.
In de middag zal nader ingegaan worden op de loonstrook bij een verandering in de tewerkstelling en zullen wij aan de hand van hetzelfde arbeidsvoorwaardenpakket, laten zien wat het werken in 2 landen tot gevolg heeft voor de loonstrook en waar u aan moet denken en op moet letten.

Interfisc klanten bieden wij deze workshop tegen een gereduceerd tarief aan. Wenst u deel te nemen aan de workshop op 28 september en bent u klant van Interfisc, vraag dan nu uw kortingscode aan, via e-mail aan events@interfisc.eu. Vermeld bij uw inschrijving bij de opmerking deze code en u ontvang 20% korting op de oorspronkelijke prijs.

Wij hopen u graag te zien op 28 september in ’s-Hertogenbosch.

>> terug naar het overzicht voor meer nieuwsberichten

Publicatiedatum: 21 /06 /2017