Interfisc | Bedankt voor uw offerte aanvraag - Interfisc
14727
page-template-default,page,page-id-14727,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Bedankt voor uw offerte aanvraag

 

Wij hebben uw offerte aanvraag in goede orde ontvangen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Heeft u tussentijds nog vragen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Praktische landeninformatie

Bekijk ons landenoverzicht met praktische informatie over tewerkstelling in diverse landen. Klik op een land voor specifieke informatie over praktische zaken zoals nationale feestdagen, schoolvakanties en inflatiecijfers.

Informatie over personeel in het buitenland

Heeft u in het buitenland lokale werknemers in dienst, die in dat land wonen en daar geheel of gedeeltelijk ook werken, dan is in beginsel de sociale zekerheid van dat woonland van toepassing. Ook zal over het salaris van uw personeel in het buitenland belasting in het woonland moeten worden afgedragen en zult u te maken krijgen met het lokale arbeidsrecht.

In onze serie factsheets over Personeel in het buitenland, die u hieronder in het Nederlands, Frans, Engels of Duits kunt downloaden, treft u informatie aan over regelgeving, loonkosten, verzekeringen en administratie!