Ga naar de inhoud

My Interfisc Online – FAQ

Veel gestelde vragen

Lees hiernaast onze antwoorden op de meest gestelde vragen bij het gebruik van onze portal My Interfisc Online.

Tijdens het activeren van je account in de portal heb je de ‘Authenticator app’ gedownload op je mobiele telefoon. Deze is van Google (icoontje = ronde klok in grijstinten met wijzer op drie uur) of van Microsoft (icoontje = wit slot met driehoekig lichaam en blauwe achtergrond). Wanneer je een iPhone hebt, dan moet je de versie van Microsoft hebben en niet van Google. De app produceert automatisch, 24 uur per dag en 7 dagen per week, om de 30 seconden een nieuwe 6-cijferige code. Open de app, lees de 6-cijferige code af en voer deze in op de computer om in te kunnen loggen. Let op: wanneer de code nog enkele seconden houdbaar is, wacht dan op een nieuwe code (zie het klokje dat er achter aftikt van 30 naar 0 seconden).”

Hier kunnen twee zaken spelen:

  1. Het wachtwoord moet voldoen aan de eisen die je vermeld ziet staan: minimaal 8 karakters, kleine letters en hoofdletters, cijfers en een vreemd leesteken. Gebruik voor het laatste alleen de volgende vier tekens: ! of @ of $ of %. Andere tekens, zoals liggende of zwevende streepjes bijvoorbeeld, geven problemen.
  2. Je moet het wachtwoord nogmaals opgeven ter controle, verder onderaan. Dit wordt nog wel eens over het hoofd gezien, want dit veld staat een beetje verscholen achter de bovengenoemde instructies over waar het wachtwoord aan moet voldoen. Ga met de muis of de tabtoets naar het tweede veld. Niet met de entertoets.

Wanneer je een andere telefoon hebt of de telefoon terug hebt gezet naar fabrieksinstellingen, dan moet het activeringsproces deels opnieuw worden uitgevoerd. De fysieke telefoon zelf wordt namelijk op IP-adres niveau gekoppeld aan de app. Bel in deze situatie naar ons kantoor om je account ‘hard’ te laten resetten (+31 (0)70 313 3000) of stuur een e-mail aan payroll@interfisc.nl Je kunt dit ook zelf doen, maar dat is vrij complex.
Wanneer wij het account hard voor je hebben gereset, dan is de connectie op IP-adres niveau verwijderd. Je ontvangt een nieuwe e-mail van Software Gemak/Unit4. Met deze e-mail en de verkorte handleiding (te vinden op www.interfisc.com/Login ) volg je het activeringsproces vanaf het bedenken van een nieuw wachtwoord (vanaf stap ⑤). Let op: het wachtwoord moet anders zijn dan de oude wachtwoorden. Dit kan bijvoorbeeld door een letter of een cijfer te veranderen.

Dit kan soms voorkomen. Stuur in dit geval een e-mail aan payroll@interfisc.nl met het verzoek om de e-mail van Software Gemak/Unit4 te ontvangen in verband met het aanpassen van het wachtwoord. Wij zorgen dat je de e-mail zo spoedig mogelijk ontvangt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek.
Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.