Interfisc | Arbeidsrecht in Nederland - Interfisc
300
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-300,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Arbeidsrecht in Nederland

 
Specificatie
Locatie:
Antwerpen, België
Data:
nader te bepalen
Voertaal:
Nederlands
Aantal deelnemers:
minimaal 15 personen
Kosten:
€ 295 excl. BTW per persoon
Arbeidsrecht in Nederland

Wet Werk en Zekerheid een feit geworden. Met deze nieuwe wet is het arbeidsrecht in Nederland in 2015 ingrijpend veranderd. Weet u wat er mogelijk is volgens het nieuwe arbeidsrecht? Om de wijzigingen voor onze klanten in kaart te brengen organiseren wij jaarlijks de studiedag: Arbeidsrecht in Nederland.

Doelgroep

Deze studiedag is uitermate geschikt voor werkgevers met werknemers die in 2016 geheel of gedeeltelijk in Nederland werken. Onze specialist zal vanuit zijn expertise de verschillende onderwerpen inzichtelijk maken.

Programma

10.45 uur Ontvangst
11.00 uur De arbeidsovereenkomst (en cao) onder de WWZ
12.45 uur Lunch
13.30 uur Het nieuwe ontslagrecht in Nederland
16.30 uur Vragen
17.00 uur Afsluiting

Contact

Voor verdere informatie omtrent de inhoud van de studiedag kunt u contact opnemen met Katja van Leeuwen of Birgit Killens, telefoon 0031 (0)70 313 3000 of stuur een bericht aan events@interfisc.eu

Voorwaarden

Per studiedag geldt een minimum aantal inschrijvingen van 5 deelnemers. Daarom behouden wij ons het recht voor om een geplande studiedag te annuleren indien dit aantal niet wordt gehaald. Bij de deelnameprijs zijn tevens koffie/thee, frisdranken, lunch en een uitvoerige syllabus inbegrepen. Na inschrijving ontvangt u een factuur voor betaling alsmede een routebeschrijving. Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 3 werkdagen voor de workshop. Daarna wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Bij afwezigheid zonder schriftelijke of mondelinge afmelding wordt 100% in rekening gebracht.