Ga naar de inhoud

Vacature: Salarisadministrateur/-adviseur die met ons mee wil groeien

publicatie datum: mei 2023

Wie zoeken wij?

Door een groeiend klantenbestand zijn wij op zoek naar een Salarisadministrateur/-adviseur. In deze functie begeleid je onze (buitenlandse) klanten en zorg je ervoor dat hun Nederlandse werknemers op tijd hun loon krijgen. Na een inwerkperiode krijg je je eigen klantenpakket en ben jij voor hen het aanspreekpunt.

De functie van salarisadministrateur/-adviseur is fulltime (37,67 uur) maar werk je liever iets minder, geef dat gerust aan.

Wat houdt de functie in?

Jouw taken zijn, naast het maken van een juiste salarisstrook, het adviseren en begeleiden van veelal internationale klanten op het gebied van salarisadministratie. Door de nauwe samenwerking met onze arbodienst, arbeidsrechtjurist en verzekerings- & pensioenafdeling blijft het werk niet beperkt tot het maken van de salarisstrook, maar ben je in de positie om verder te kijken naar diverse HR-gerelateerde aspecten. Immers, Interfisc biedt “more than just payroll”.

Wat zijn de functievereisten?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en affiniteit met zakelijke dienstverlening. Ook heb je ervaring als salarisadministrateur/-adviseur. Kennis van Software Gemak (voorheen Unit4) is een pré.
Je bent minimaal in het bezit van PDL en wil ook heel graag je VPS diploma halen. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed. Spreek je ook nog Duits en/of Frans, dan heb jij een streepje voor.
Ook ben je administratief goed onderlegd, kan je goed overweg met verschillende applicaties en zal het werken met een CRM systeem geen probleem voor je vormen.

Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed.. Spreek je ook nog Duits en/of Frans, dan heb jij als kandidaat een pré.

Ook ben je administratief goed onderlegd, kan je goed overweg met verschillende applicaties en zal het werken met een CRM systeem geen probleem voor je vormen.

Welke competenties zoeken wij?

Jij bent de vraagbaak voor je klanten en weet je weg te vinden binnen de verschillende afdelingen van Interfisc. Je bent administratief en communicatief sterk en je hebt een flinke dosis overtuigingskracht. Verder heb je de volgende competenties:

  • Nauwkeurig met cijfers
  • Proactief
  • Commercieel inzicht & tact
  • Probleemoplossend
  • Klant- en servicegericht
  • Zelfstandig, doch ook goed presterend in teamverband
  • Representatief

Wil je meer weten over deze uitdagende functie?

Neem dan contact op met Monique van der Toorn of Mark van Leeuwen, zij kunnen je een beeld schetsen over de dagelijkse gang van zaken bij ons op kantoor en over de gezamenlijke activiteiten die ons payrollteam onderneemt. Je bereikt hen telefonisch via 070 – 313 3000. Uiteraard staat het je ook vrij om, geheel corona-proof, vrijblijvend een kop koffie drinken met één van hen.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan komen wij graag met je in contact!

Richt je CV en begeleidende motivatie per e-mail aan: pz@interfisc.nl

Indien je meer informatie over deze functie wenst, neem dan contact op.

+31 (0)70 313 3000pz@interfisc.nl

WAAR KAN JE MEER INFORMATIE OVER ONS VINDEN?

Op onze website www.interfisc.com tref je meer informatie over ons aan, alsmede over de medewerkers die bij ons werken.

Ook vind je ons op LinkedIn & Facebook.

WIJ ZOEKEN ONZE KANDIDATEN ZELF.

Daarom wordt acquisitie op basis van deze vacature niet op prijs gesteld.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.