Interfisc | Vacature: Wij zoeken een enthousiaste Medewerker Customer Support
14680
page-template-default,page,page-id-14680,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Vacature: Medewerker Customer Support

 

Hoe kan je solliciteren?

Heb je interesse en herken je jezelf in het geschetste profiel? Richt je CV en begeleidende motivatie per e-mail aan: pz@interfisc.nl

Indien je meer informatie over deze functie wenst, neem dan contact op met Natalie van der Zwan.

Waar kan je meer informatie over ons vinden?

Op onze website www.interfisc.com tref je meer informatie over ons aan, alsmede over de medewerkers die bij ons werken.

Ook vind je ons op LinkedIn & Facebook.

Wij zoeken onze kandidaten zelf.

Daarom wordt acquisitie op basis van deze vacature niet op prijs gesteld.

Vacature: Medewerker Customer Support (min. 0,6 FTE)

Wie zoeken wij?

Wij zijn voor onze vestiging in Voorburg op zoek naar een internationaal georiënteerde, enthousiaste “spin in het web” die een bijdrage kan leveren aan de verdere uitbouw van onze Customer Support afdeling in Voorburg.

Deze functie kan zowel full-time (37,67 uur) als part-time worden ingevuld, met als minimum 24 uur per week.

Wie zijn wij?

Interfisc Group is een HR & Payroll provider met kantoren in Voorburg & Antwerpen. In ons kantoor te Voorburg voeren wij nationale en internationale salarisadministraties en aanverwante diensten uit voor in Nederland werkzame medewerkers van voornamelijk in het buitenland gevestigde werkgevers, meestal zonder vestiging in Nederland. In onze vestiging in Antwerpen voeren wij ook Belgische, Franse, Duitse, Engelse en Italiaanse salarisadministraties uit.

Interfisc Group bestaat uit diverse werkmaatschappijen, ingedeeld naar gespecialiseerde productgroepen. Productgroepen zijn bijvoorbeeld salarisadministratie, arbo en verzuim, verzekeringen en fiscale en juridische advisering. Zoeken van verbinding/cross communicatie met de verschillende afdelingen is belangrijk gezien de opbouw van de organisatie. Naar opdrachtgevers toe is Interfisc Group één loket, waarin alle productgroepen zich als één samenhangend geheel presenteren.
Interfisc Group is een organisatie met circa 45 medewerkers, verspreid over Nederland en België. Deze functie wordt uitgeoefend binnen Interfisc Holding.
Wij zijn een dynamisch en enthousiast team. Alhoewel Interfisc naar de buitenwereld een professionele en zakelijke uitstraling heeft, gaan de medewerkers informeel met elkaar om. Klantgerichtheid, pro-activiteit en collegialiteit staan hoog in het vaandel en er is ruimte voor eigen initiatief.

Wat houdt de functie in?

De klantenservice van Interfisc is het visitekaartje van de organisatie, altijd klantvriendelijk en servicegericht. In tegenstelling tot de rest van de productgeoriënteerde & gespecialiseerde werkmaatschappijen, is dit team de verwezenlijking van de één-loketgedachte binnen de Interfisc Group, gekenmerkt doordat alle verschillende diensten erin samenkomen. En waar onze kernwaarden “samen, oplossingsgericht en zorgzaam” goed tot hun recht komen.

Om onze bereikbaarheid te optimaliseren en ervoor te zorgen dat aan elke klant voldoende aandacht kan worden gegeven, hebben wij dringend behoefte aan een stevige ondersteuning op het gebied van customer support, die samen met de overige teamleden het geheel draaiend houden.

Het gaat om een functie waarin jij als één van de spinnen in het web verantwoordelijk bent voor een aandachtvolle & efficiënte begeleiding van de klanten en hun werknemers, relaties en prospects naar de diverse productgeoriënteerde afdelingen, in België en Nederland.

Dit zijn de belangrijkste pijlers van onze Customer Support afdeling:
 1. Fungeren als wegwijzer voor de klanten
  Begeleiding van de klanten, relaties en prospects naar de diverse productgeoriënteerde afdelingen. Door de juiste vragen te stellen kom je erachter wat de klant nodig heeft en wie binnen de organisatie óf daarbuiten (het preferred partner netwerk) daarbij het beste kan helpen.
  Als de klant op zoek is naar eerstelijnsinformatie waarover we informatie beschikbaar hebben, zorg je ervoor dat de klant deze informatie ontvangt. Daarbij maak je gebruik van de beschikbare informatie, brochures, handleidingen, FAQ’s etc. Uiteraard word je zelf tijdens de inwerkperiode uitgebreid wegwijs gemaakt in deze informatie, zodat je snel in staat bent om de klant adequaat te kunnen helpen. De productgroep zakelijke faciliteiten (auto’s/telefoons) wordt volledig en zelfstandig door de klantenservice beheerd. Vanuit jouw klantencontacten voorzie je de marketingafdeling gevraagd en ongevraagd van feedback over onderwerpen waarvoor geen of niet voldoende informatie beschikbaar is, zodat de communicatie met de klant gedurende de gehele klantreis kan worden verbeterd.
 2. Verrijken van klantgegevens in het CRM-systeem
  Verzamelen en registreren van klantgegevens in het CRM-systeem en uitvoeren/monitoren van belangrijke afdelingsoverschrijdende klantprocessen, zoals:
  – Verwerken van wijzigingen in de contactgegevens van klanten, prospects en/of relaties in het CRM-systeem
  – Verwelkomen en registreren van nieuwe contactpersonen
  – Aannemen, registreren en intern doorleiden van klachten
  – Inplannen en begeleiden van afspraken waarbij meerdere afdelingen betrokken zijn
 3. Algemene taken
  Naast het echte klantenwerk blijven er nog enkele algemene receptietaken over, zoals:
  – Beheren van de centrale kantooragenda, inclusief het bijhouden van verlof- en afwezigheidsmeldingen en het inplannen van besprekingen
  – Verzorgen van de inkomende en uitgaande post
  – Ontvangen en te woord staan van bezoekers

Wat zijn de functievereisten?

 • HBO werk- en denkniveau en minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring op het gebied van customer support en/of communicatie.
 • Bij voorkeur affiniteit met employee benefits, salarisadministratie, verzekeringen, arbeids- of fiscaal recht en/of verzuim- & arbodienstverlening.
 • Accuraat, flexibel en ervaring met CRM-systemen, bij voorkeur ken je je weg in Afas.
 • Goede spreek- en schrijfvaardigheid van in elk geval de Nederlandse en Engelse taal, kennis van Frans en Duits is een absolute pré.

Welke competenties zoeken wij?

 • Klant- en servicegericht
 • Helicopterview
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, commercieel inzicht & tact
 • Oplossingsgericht
 • Zorgzaam
 • Pro-actieve aanpakker
 • Zelfstandig maar kan ook goed samenwerken binnen een team
 • Flexibel
 • Representatief

Waarom voor de Interfisc Group kiezen?

Wij zijn al bijna 50 jaar de toonaangevende provider voor grensoverschrijdende loonadministraties en aanverwante diensten. Interfisc is een stabiele organisatie waar het prettig werken is.

Daarnaast, wat je van een provider, die zich met deze hoogwaardige dienstverlening aan klanten bezighoudt, mag verwachten, bieden wij je even hoogwaardige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan.

Interfisc vindt een goede werk-privé balans belangrijk, dus afwisselend op kantoor en thuis werken behoort uiteraard tot de mogelijkheden.