Interfisc | Vacature: Wij zoeken een enthousiaste Klantadviseur HR & Payroll
14634
page-template-default,page,page-id-14634,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Vacature: Klantadviseur HR & Payroll

 

Hoe kan je solliciteren?

Richt je CV en begeleidende motivatie per e-mail aan: pz@interfisc.nl

Indien je meer informatie over deze functie wenst, neem dan contact op met Natalie van der Zwan.

Waar kan je meer informatie over ons vinden?

Op onze website www.interfisc.com tref je meer informatie over ons aan, alsmede over de medewerkers die bij ons werken.

Ook vind je ons op LinkedIn & Facebook.

Wij zoeken onze kandidaten zelf.

Daarom wordt acquisitie op basis van deze vacature niet op prijs gesteld.

Vacature: Klantadviseur HR & Payroll

Wie zoeken wij?

Heb jij affiniteit met HR en/of payroll, ben je commercieel sterk, en wil je niet je focus beperken tot slechts één specifieke expertise binnen het vakgebied, aarzel dan niet en solliciteer op onze veelzijdige functie van klantadviseur HR en Payroll .

Deze functie kan zowel fulltime (37,67 uur) als part-time worden ingevuld, met als minimum 32 uur per week.

Wie zijn wij?

Interfisc Group is een HR & Payroll provider met kantoren in Voorburg & Antwerpen. In ons kantoor te Voorburg voeren wij nationale en internationale salarisadministraties en aanverwante diensten uit voor in Nederland werkzame medewerkers van voornamelijk in het buitenland gevestigde werkgevers, meestal zonder vestiging in Nederland. In onze vestiging in Antwerpen voeren wij ook Belgische, Franse, Duitse, Engelse en Italiaanse salarisadministraties uit.

Interfisc Group bestaat uit diverse werkmaatschappijen, ingedeeld naar gespecialiseerde productgroepen. Productgroepen zijn bijvoorbeeld salarisadministratie, arbo en verzuim, verzekeringen en fiscale en juridische advisering. Zoeken van verbinding/cross communicatie met de verschillende afdelingen is belangrijk gezien de opbouw van de organisatie. Naar opdrachtgevers toe is Interfisc Group één loket, waarin alle productgroepen zich als één samenhangend geheel presenteren.
Interfisc Group is een organisatie met circa 45 medewerkers, verspreid over Nederland en België. Deze functie wordt uitgeoefend in het Welcome Team, dat deel uitmaakt van Interfisc Holding.

Wat houdt de functie in?

De hoofdtaken zijn het adviseren en begeleiden van veelal internationale klanten, vanaf de prospectfase tot aan het moment van een dossieroverdracht aan de verschillende werkmaatschappijen. Je adviseert werkgevers over o.a. arbeidsvoorwaarden en employee benefits van werknemers, loonkosten, werkgeversverplichtingen en risico’s. En natuurlijk over de wijze waarop wij de werkgever kunnen helpen om enerzijds zijn werknemers naar tevredenheid in dienst te kunnen nemen of houden, en anderzijds over onze oplossingen die ervoor zorgen dat de werkgever geen onnodige risico’s loopt door onbekendheid met de regels in Nederland.

Binnen het adviestraject onderscheiden we de volgende drie fases:

Informatiefase

Je contacteert de prospect, bespreekt de wensen en bepaalt, samen met onze andere consultants, de fiscale/ sociale en arbeidsrechtelijke positie van de werknemers. Je informeert de prospect vervolgens verder over welke diensten er nodig zijn om een complete payroll op te zetten voor de betreffende werknemer, met passende arbeidsvoorwaarden, waarbij je de vastgestelde positie als uitgangspunt neemt. Deze diensten zijn, naast payroll, o.a. ziekteverzuimbegeleiding, arbeidsrechtelijke en fiscale ondersteuning en verzekeringen. Je monitort de voortgang van de informatieverwerking door de prospect en zorgt ervoor dat de prospect in de volgende fase belandt.

Offertefase:

Je bespreekt de Interfisc tarieven met de prospect en, gebaseerd op de eerder in kaart gebrachte situatie van de prospect, breng je een offerte uit. Je monitort de voortgang en zorgt ervoor dat de prospect de offerte tekent.

Implementatiefase:

Na ondertekening van de offerte zorg je ervoor dat de overeengekomen diensten door de desbetreffende afdelingen kunnen worden geïmplementeerd. Dit doe je door de klant te begeleiden in haar keuzes en de administratieve afwikkeling, zodanig dat de verschillende werkmaatschappijen een kant en klaar dossier ontvangen van jou.

De functie behelst ook andere taken, zoals het meewerken aan cross– en deep sales acties, in samenwerking met onze marketing afdeling.

In deze functie werk je nauw samen met onze senior adviseur en rapporteer je aan de manager van het Welcome Team.

Wat zijn de functievereisten?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en je hebt affiniteit met zakelijke dienstverlening. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in één of meerdere onderdelen van het vakgebied HR & Payroll, zoals employee benefits, salarisadministratie of arbeidsrecht.

Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed.. Spreek je ook nog Duits en/of Frans, dan heb jij als kandidaat een pré.

Ook ben je administratief goed onderlegd, kan je goed overweg met verschillende applicaties en zal het werken met een CRM systeem geen probleem voor je vormen.

Welke competenties zoeken wij?

In deze belangrijke functie ben jij de spin in het web tussen de prospects en de interne afdelingen binnen Interfisc.

Je dient daarom communicatief sterk te zijn en over een flinke dosis overtuigingskracht te beschikken.

Daarnaast zijn de volgende competenties belangrijk:

  • Sterk proactief
  • Commercieel inzicht & tact
  • Probleemoplossend
  • Sterk doorzettingsvermogen
  • Klant- en servicegericht
  • Beschikkend over een helicopterview
  • Zelfstandig, doch ook goed presterend in teamverband
  • Flexibel
  • Representatief

Waarom voor de Interfisc Group kiezen?

Wij zijn al bijna 50 jaar de toonaangevende provider voor grensoverschrijdende loonadministraties en aanverwante diensten. Interfisc is een stabiele organisatie waar het prettig werken is.

Daarnaast, wat je van een provider, die zich met deze hoogwaardige dienstverlening aan klanten bezighoudt, mag verwachten, bieden wij je even hoogwaardige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan.

Interfisc vindt een goede werk-privé balans belangrijk, dus afwisselend op kantoor en thuis werken behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Je krijgt daarbij dan ook een laptop en GSM ter beschikking.