Meteen naar de inhoud

Vacature: Administratief medewerker loonboekhouding

publicatie datum: 1 juli 2022

Wie zoeken wij?

Interfisc BV verzorgt de loonadministratie voor haar klanten. Dit is inclusief het betaalbaar stellen van de nettolonen en de loonheffingen naar de Belastingdienst. Binnen Interfisc BV is een vacature ontstaan. Lijkt het jou leuk om te werken in een internationale omgeving met klanten uit heel Europa, je te begeven op het snijvlak van boekhouding en loonadministratie en mee te werken aan diverse interne (automatiserings) projecten, dan zijn wij op zoek naar jou.

De functie van administratief medewerker loonboekhouding fulltime (37,67 uur) maar werk je liever iets minder, geef dat gerust aan.

Wat houdt de functie in?

Je komt te werken in een team met strakke deadlines en samen zorg je ervoor dat werknemers op tijd hun loon krijgen. Jouw verantwoordelijkheid is het produceren en inboeken van facturen, het bewaken van debiteuren en crediteuren maar ook het verzorgen van het betalingsverkeer, daaronder begrepen de uitbetalingen van nettolonen en afdrachten van sociale zekerheidspremies en loonheffingen.

Daarnaast zorg je ervoor dat maandelijks diverse controles plaats vinden en stel je rapportages op, zoals bijvoorbeeld cashflows.

Tot slot rapporteer je aan de afdelingsmanager als je verbeterpunten ziet en maak je onderdeel uit van het grotere Team Finance, waarbij ook onze Finance collega’s uit België aansluiten.

Wat zijn de functievereisten?

Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau, affiniteit met salarisadministratie en bent bij voorkeur in het bezit van een MBA diploma. Verder leren voor BKL of PDL is zeker bespreekbaar.

De Nederlandse en Engelse taal beheers je zowel mondeling als schriftelijk goed. Spreek je ook nog Duits en/of Frans, dan heb jij een streepje voor.

Ook ben je administratief goed onderlegd, heb je affiniteit met het automatiseren van processen en kan je goed overweg met verschillende applicaties (in ieder geval het Office pakket, liefst ook met Afas). Ook zal het werken met een CRM systeem geen probleem voor je vormen.

Welke competenties zoeken wij?

De loonboekhouding voor onze klanten heeft voor jou geen geheimen, dus jij bent een belangrijke vraagbaak voor zowel de klanten als je collega’s. Je weet dan ook je weg te vinden binnen de verschillende afdelingen van Interfisc, je bent administratief en communicatief sterk en je hebt een flinke dosis overtuigingskracht. Verder heb je de volgende competenties:

  • Nauwkeurig met cijfers
  • Proactief
  • Probleemoplossend
  • Klant- en servicegericht
  • Zelfstandig, doch ook goed presterend in teamverband
  • Representatief

Wil je meer weten over deze uitdagende functie?

Neem dan contact op met Bart van der Ploeg of René de Veth, zij kunnen je een beeld schetsen over de dagelijkse gang van zaken bij ons op kantoor en over de gezamenlijke activiteiten die ons team onderneemt. Je bereikt hen telefonisch via 070 – 313 3000. Uiteraard staat het je ook vrij om vrijblijvend een kop koffie drinken met één van hen.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan komen wij graag met je in contact!

Richt je CV en begeleidende motivatie per e-mail aan: pz@interfisc.nl

Indien je meer informatie over deze functie wenst, neem dan contact op.

+31 (0)70 313 3000pz@interfisc.nl

WAAR KAN JE MEER INFORMATIE OVER ONS VINDEN?

Op onze website www.interfisc.com tref je meer informatie over ons aan, alsmede over de medewerkers die bij ons werken.

Ook vind je ons op LinkedIn Facebook.

WIJ ZOEKEN ONZE KANDIDATEN ZELF.

Daarom wordt acquisitie op basis van deze vacature niet op prijs gesteld.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.