Interfisc | Corona informatie | Corona beleid | Interfisc
10937
page-template-default,page,page-id-10937,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Het beleid van Interfisc Group m.b.t. Corona

 

Deze informatie werd bijgewerkt op 28 mei 2020

Heeft u vragen?

Bekijk dan onze antwoorden op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Sinds het begin van de Coronacrisis hebben wij u geïnformeerd over mogelijke voorzorgsmaatregelen die u als werkgever kunt treffen. Onze website is uitgebreid met antwoorden op veel gestelde vragen en ook de financiële noodmaatregelen om werkgevers in Nederland en de omringende landen zijn erin opgenomen. Deze informatie wordt nog steeds regelmatig geactualiseerd.

 

Uiteraard hebben wij zelf ook de nodige maatregelen getroffen om ons voor te bereiden op de gevolgen van het Coronavirus. Daarbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Voor alle duidelijkheid hebben wij voor u op een rij gezet welke gevolgen dit heeft voor afspraken met onze klanten, overige bezoekers aan ons kantoor en voor onze bereikbaarheid.

 

Onze bereikbaarheid

Al onze medewerkers worden geacht thuis te blijven wanneer zij griep- of verkoudheidsverschijnselen vertonen. Dit is conform de RIVM richtlijnen. Daarnaast volgen wij de oproep vanuit de overheid, die tijdens een persconferentie op 6 mei j.l. opnieuw herhaald werd, om waar mogelijk thuis te werken. Al onze medewerkers zijn daar technisch toe in staat en zijn, ook wanneer zij thuis werken, telefonisch (al dan niet via onze receptie) bereikbaar en per e-mail op het u bekende kantoormailadres.

Vragen over het Corona-virus

Binnen elke afdeling zijn afspraken gemaakt over de verdeling van de werkzaamheden, om zowel de continuïteit van onze dienstverlening als onze bereikbaarheid te waarborgen. In verband met de enorme hoeveelheid vragen van onze klanten over hoe om te gaan met zaken zoals verlof, ziekmelden, loondoorbetaling & thuiswerken, kan het voorkomen dat de wachttijden aan de telefoon oplopen. Om u daarin tegemoet te komen bieden wij de volgende oplossingen:

  • Raadpleeg onze website; deze wordt regelmatig aangevuld met nieuwe informatie
  • Stuur uw vraag naar het bij u bekende e-mailadres
  • Gebruik het contactformulier op onze website
    • Om een vraag te stellen
    • Om ons te vragen contact met u op te nemen

Wij zorgen ervoor dat u z.s.m. door één van onze medewerkers geïnformeerd of teruggebeld wordt.

 

Afspraken

Voorlopig worden er geen fysieke afspraken ingepland. Noch bij ons op kantoor, noch op andere locaties. Reeds geplande afspraken zullen in onderling overleg worden geannuleerd of omgezet worden in een skype of andere online meeting of (conference) call.

 

Tot slot

Wij hopen op uw begrip en medewerking in deze voor iedereen zware tijden. Er komt nogal wat op ons af. Veel vragen waarop nog geen antwoord is, thuis werken en alleen nog maar online of telefonisch kunnen samenwerken. Wij hopen dat de crisis u, zowel zakelijk als privé, niet te hard zal raken en dat wij over een tijdje weer, zoals wij gewend zijn, met elkaar kunnen doorwerken. U mag natuurlijk van ons verwachten dat wij u zoveel mogelijk ondersteunen bij het nemen van de juiste maatregelen als het gaat om uw personeel.

 

>> naar het Corona-informatie overzicht
>> naar de Coronavirus FAQ