Interfisc | Wijziging link naar de portaalsite My Interfisc Online - Interfisc
15480
post-template-default,single,single-post,postid-15480,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Wijziging link naar de portaalsite My Interfisc Online

 

Wijziging link naar de portaalsite My Interfisc Online

Bent u klant van onze Nederlandse payroll afdeling (Interfisc B.V.) lees dan het volgende bericht met aandacht en informeer uw werknemers om vragen te voorkomen.

Medio maart 2021 is onze software provider Unit4 overgenomen door het bedrijf Exact. Als gevolg hiervan is niet alleen de naam van Unit4 gewijzigd in Software Gemak, maar ook de URL/het webadres om de loonstrook en overige loonbescheiden te benaderen. Dit verandert voor zowel de werkgever als de werknemer.

Vanaf 1 mei 2021 moet u inloggen via https://portaal.hrensalarisgemak.nl/25001056 om de gegevens te kunnen raadplegen. Vanaf die datum werkt de oude URL niet meer.

Logt u in via onze website https://www.interfisc.com/my-interfisc-online/ dan verandert er niets. Wij hebben de nieuwe URL reeds verwerkt.

Hebt u of uw werknemers het oude adres/URL opgeslagen, zorg er dan voor dat het adres gewijzigd wordt. Let er dan ook op dat de opgeslagen link naar de slimme website op uw mobiele apparaat wijzigt. Hier vind u de gewijzigde handleiding ‘Slimme website’.

Wij hebben de handleidingen reeds aangepast:

Ontvangt u een signaal, na 1 mei 2021, die verwijst naar de verouderde URL? Wij hebben dit reeds aangekaart bij Software Gemak met het verzoek dit aan te passen. Logt u in dat geval in via onze website om uw stukken te benaderen.

Met vriendelijke groet,

Uw Nederlandse Interfisc payroll team

Wilt u op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen?

Volg dan onze bedrijfspagina op LinkedIn.

Heeft u vragen?

Neemt u dan gerust contact op!

Publicatiedatum: 04 /05 /2021