Interfisc | ons-team Tuty Basiran
9015
tshowcase-template-default,single,single-tshowcase,postid-9015,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Tuty Basiran

 
Verzekeringen & pensioen
Administratief medewerker
Voorburg

Over Tuty

Tuty Basiran werkt sinds 2000 bij Ravil Intersurance BV, de assurantie-tussenpersoon van Interfisc. Zij is de administratieve spil van de afdeling en zorgt er samen met haar collega’s voor dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de financiële administratie van de afdeling. De sfeer in het team is haar op het lijf geschreven: er wordt keihard gewerkt maar er is ook tijd om samen te lachen.

‘De regels veranderen vrijwel continu en het is altijd weer een uitdaging om ervoor te zorgen dat alles op elkaar aansluit.’

“Ik ben nieuwsgierig van aard, wat goed van pas komt in het verzekeringsvak; de regels veranderen vrijwel continu en het is altijd weer een uitdaging om ervoor te zorgen dat alles op elkaar aansluit. Ik heb fijne collega’s en afwisselend werk, geen dag is hier hetzelfde. Ik beantwoord de telefoon, de mail en handel de administratie af, met veel plezier.”

Opleiding en ervaring

Tuty heeft ruim 36 jaar administratieve ervaring. Ze begon na haar middelbare school bij een accountantskantoor, deed daarna de administratie voor een computerbedrijf en een assurantie-tussenpersoon en stapte in 2000 over naar Interfisc.