Interfisc | Saskia Breijman - Interfisc
3561
tshowcase-template-default,single,single-tshowcase,postid-3561,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Saskia Breijman

 
Financiële administratie
Administratief medewerker
Voorburg

Over Saskia

Saskia is in 2002 bij Interfisc begonnen als verzuimbegeleider voor de arbodienst. Daarna heeft ze binnen de groep verschillende afdelingen ondersteund, waardoor ze het bedrijf van binnen en buiten heeft leren kennen. Uiteindelijk is ze terechtgekomen bij de financiële afdeling van Interfisc BV, waar ze verantwoordelijk is voor het betalingsverkeer van de buitenlandse klanten met personeel in Nederland, voor wie Interfisc de Nederlandse salarisadministratie verzorgt.

‘Ik hou ervan om problemen op te lossen’

“Ik verzorg de betalingen van de nettolonen aan de werknemers van onze klanten, boek ze in en regel de facturatie en financiële afwikkeling ervan. Het is een tak van sport, zeg ik altijd. Soms hebben mensen vragen over de betaling van hun salaris, ik hou ervan deze zo goed mogelijk te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Het directe contact met klanten is leuk.”

Opleiding en ervaring

Saskia deed MBO facility management in Den Haag. Tijdens haar stage werkte ze op de afdeling facilitaire zaken van een verzorgingstehuis en een schoonmaakbedrijf. Daarna ging ze aan de slag in de horeca, maar had op een gegeven moment genoeg van de onregelmatige diensten. Nadat ze als receptioniste via een uitzendbureau ging werken, kwam ze in 2002 bij Interfisc terecht.