Interfisc | René de Veth - Interfisc
3497
tshowcase-template-default,single,single-tshowcase,postid-3497,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

René de Veth

 
Management, Payroll
Manager en plaatsvervangend directeur Interfisc BV
Voorburg

Over René

Met zijn uitgebreide kennis van Nederlandse salarisadministraties en ervaring met grensoverschrijdende werksituaties is René specialist internationale payroll binnen Interfisc BV. Hij behartigt de belangen van werkgevers en werknemers die grensoverschrijdend werken en toetst complexe zaken vooraf aan wet- en regelgeving. Daarbij werkt hij voor split salary dossiers nauw samen met zijn collega’s in Kontich, zodat de Nederlandse en buitenlandse stroken en afdrachten perfect op elkaar aansluiten. Zo ontstaan er zo min mogelijk verrassingen en daar zijn zowel de werknemer, werkgever als overheden bij gebaat.

‘Er zijn als het gaat om salarisadministratie in de diverse landen zoveel verschillen in terminologie, maar juist dan is het een uitdaging om ervoor te zorgen dat ze de Nederlandse loonstroken, ondanks die verschillen, toch volledig begrijpen”

“In mijn huidige rol kom ik bij veel verschillende bedrijven over de vloer, zowel in binnen- als buitenland. Ik zorg er dan voor dat ze hun loonstroken volledig begrijpen, wat zeker voor mijn buitenlandse klanten niet vanzelfsprekend is. Er zijn als het gaat om salarisadministratie in de diverse landen zoveel verschillen in terminologie, maar juist dan is het een uitdaging om het ze, ondanks die verschillen, toch te laten begrijpen.

Een onderwerp dat ik in mijn praktijk vaak uitgebreid uitleg, is de verwerking van onkostenvergoedingen in de Nederlandse salarisadministratie, de zogenaamde Werkkostenregeling. Wij hebben daar gelukkig diverse tools voor ontwikkeld waarmee we ervoor zorgen dat de klanten er toch in slagen om de juiste informatie aan te leveren, zodat de salarisadministratie en loonaangiften volledig kloppen, ook wanneer sprake is van een split salary dossier.”

Opleiding en ervaring

René studeerde HEAO bedrijfseconomie en is Registered Payroll Professional (RPP). Vóór Interfisc werkte hij bij Deloitte. In 2010 maakte hij de overstap naar Interfisc.