Interfisc | Patrick Naafs
3486
tshowcase-template-default,single,single-tshowcase,postid-3486,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Patrick Naafs

 
Commercieel, Management, Verzekeringen & pensioen
Manager Ravil Intersurance
Voorburg

Over Patrick

Verzekeren is een vak apart. Patrick Naafs werkt sinds 2012 voor de internationale opdrachtgevers van Interfisc en adviseert over verzuim, arbeidsongeschiktheid en pensioen. In Nederland is het anders geregeld dan in de ons omringende landen. De werkgever draagt hier zelf verantwoordelijkheid. Wat is verplicht en wat niet en waar doe je als bedrijf goed aan? Patrick denkt graag met de klant mee.

“Moderne bedrijven zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden. Daar horen ook verzekeringen bij.”

“Wil je in deze concurrerende markt de juiste mensen aantrekken? Dan is het belangrijk om onderscheidend te zijn. Wie goede secundaire arbeidsvoorwaarden biedt heeft een streepje voor bij werknemers. En daar horen ook verzekeringen bij. Ik vind het een uitdaging om bedrijven te adviseren over een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en een goede dekking van mogelijke risico’s.”

Opleiding en ervaring

Patrick is manager van Ravil Intersurance, de assurantie-tussenpersoon binnen Interfisc, en stuurt een tweetal teams aan: het verzekeringsteam en de verkoopadviseurs. Hiervoor werkte hij bij de verzekeringstak van een grote bank.