Interfisc | Johan Stek
3541
tshowcase-template-default,single,single-tshowcase,postid-3541,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Johan Stek

 
Financiële administratie
Belastingadviseur en controller
Voorburg

Over Johan

Johan begon in 2013 bij Interfisc als financieel medewerker en boekhouder. Inmiddels is hij belastingadviseur én tevens controller voor de hele groep. Vanuit zijn externe rol als belastingadviseur begeleidt Johan klanten met een vestiging in Nederland bij het opzetten en verzorgen van hun financiële administraties. Daarbij is het voor hem een doorlopende uitdaging om het beheer van de financiële administratie, zowel voor klanten als voor Interfisc zelf, steeds efficiënter én inzichtelijker te maken.

‘Mijn drive is om het beheer van de financiële administratie steeds efficiënter én inzichtelijker te maken.’

“Ik vind het interessant en uitdagend om mijn weg te kunnen vinden binnen de belastingwetten. Ze veranderen elk jaar dus ik zorg ervoor dat ik up-to-date blijf. Ik geef advies aan klanten en regel zaken voor Interfisc zelf. Het is gevarieerd werk en het internationale aspect maakt het extra dynamisch.”

Opleiding en ervaring

Johan volgde een HBO opleiding fiscaliteit bij het Fiscaal Studie en Documentatie Centrum (FSDC). Voordat hij in 2013 bij Interfisc startte, vervulde hij diverse financiële functies bij internationale bedrijven, waaronder de laatste 5 jaar als controller bij een internationaal consultancybedrijf met een vestiging in Nederland en hoofdkantoor in Londen.