Interfisc | ons-team-Mustafa Babayigit
10533
tshowcase-template-default,single,single-tshowcase,postid-10533,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Mustafa Babayigit

 
Mustafa-Interfisc
Payroll
Account Manager Salarisadministratie Nederland
Voorburg

Over Mustafa

Mustafa Babayigit is sinds 2007 werkzaam op de salarisadministratie afdeling van Interfisc BV in Nederland, momenteel als accountmanager Payroll. In deze functie coördineert hij in hoofdlijnen de salarisadministratie van zijn cliëntenbestand en stuurt hij de salarisadministrateurs aan die onder zijn verantwoordelijkheid vallen. Ook adviseert hij zijn cliënten op het gebied van de Nederlandse (en grensoverschrijdende) wetgeving inzake de gevoerde salarisadministratie, sociale zekerheid, loonbelasting, arbeidsrecht en HRM aangelegenheden.

“Daarnaast heb ik binnen Interfisc geleerd hoe je elkaar kunt motiveren en de passie voor het bedrijf met elkaar hoog houdt. Het is geweldig om hier een onderdeel van te mogen zijn.”

‘Waar ik energie van krijg in mijn werk is de diversiteit, er is geen dag hetzelfde’

“Ik heb gedurende de afgelopen 12 jaar geleerd om proactief te werken en actie te ondernemen wanneer nodig. Steeds kom je weer met nieuwe aspecten in aanraking, waarbij je zelf het initiatief kunt nemen om dit tot in de puntjes uit te zoeken en te regelen.”

Opleiding en ervaring

In 2008 heeft Mustafa zijn Praktijkdiploma Loonadministratie behaald waardoor hij als volwaardig salarisadministrateur aan de slag kon. Nadat hij in 2014 de Vakopleiding Payroll Services (VPS) heeft afgerond is hij sinds 2015 werkzaam als accountmanager Payroll Nederland.