Interfisc | Monique Westgeest - Interfisc
3495
tshowcase-template-default,single,single-tshowcase,postid-3495,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Monique Westgeest

 
Verzekeringen & pensioen
Accountmanager pensioen
Voorburg

Over Monique

Monique Westgeest werkt sinds 2012 bij Ravil Intersurance, de assurantie-tussenpersoon binnen de Interfisc Group. Monique heeft het er erg naar haar zin. Dat komt vooral door het kleinschalige karakter van de onderneming. Je kunt er als het ware je eigen functie creëren en het contact met collega’s en klanten staat voorop. Dat compacte en persoonlijke maakt Interfisc als geheel een fijn bedrijf om te werken, aldus Monique.

‘De pensioenwereld is nooit saai’

“De markt vraagt om transparante pensioenproducten. Ik hou ervan om de juridische en fiscale eigenschappen van pensioenen te doorgronden. Zo kunnen de klanten optimaal worden geadviseerd. Het is een creatief vak. Je denkt mee met de klanten, informeert ze optimaal en tuigt een regeling op conform doelen en wensen van de klant. Daar is cijfermatig inzicht voor nodig, maar je moet ook vindingrijk zijn.”

Opleiding en ervaring

Monique studeerde Nederlands maar rolde het pensioenwezen in. Na werkzaam te zijn bij een bedrijfstakpensioenfonds is ze nu accountmanager pensioenen. Naast haar pensioendiploma is Monique ook gediplomeerd adviseur in Inkomens- en verzuimrisico’s.