Interfisc | Monique van der Toorn
9264
tshowcase-template-default,single,single-tshowcase,postid-9264,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Monique van der Toorn

 
Payroll
Salarisadministrateur
Voorburg

Over Monique

Monique werkt sinds 2012 bij Interfisc. In de rol van salarisadministrateur, met een eigen klantenpakket waarvoor ze samen met de accountmanager verantwoordelijk is. Door eerdere werkervaringen in de bouw heeft Monique specifieke kennis opgedaan over de loonstrook in deze branche. De bouw kent veel afwijkingen ten opzichte van de andere branches, waardoor Monique al bekend was met ingewikkelde loonconstructies. Bij Interfisc deed ze kennis van internationaal verlonen op. Monique is serieus en professioneel in haar vak, maar houdt ook van gezelligheid.

‘We hebben elke maand een keiharde deadline, want de salarissen moeten op tijd de deur uit.’

“Ik heb mijn eigen klantenpakket en het persoonlijke contact met de klanten vind ik fijn. We werken elke maand toe naar een keiharde deadline, want de salarissen moeten op tijd de deur uit. Als ik met mijn collega-salarisadministrateurs alles heb verwerkt, laten we de accountmanager er nog naar kijken. We hanteren intern het vier ogen principe. Cijfermatig inzicht is belangrijk voor mijn baan, maar ook dat je sociaal, flexibel en stressbestendig bent.”

Opleiding en ervaring

Monique volgde de MEAO en vervolgens de opleiding PDL. Vóórdat ze bij Interfisc kwam werken, werkte ze bij een aannemersbedrijf, waar zij de salarisadministratie en personeelszaken verzorgde.