Interfisc | ons-team Masoud Moosavi
10558
tshowcase-template-default,single,single-tshowcase,postid-10558,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Masoud Moosavi

 
Payroll
Salarisadministrateur NL
Voorburg

Over Masoud

Masoud Moosavi is sinds 2015 werkzaam bij Interfisc als salarisadministrateur van onze klanten met personeel in Nederland. Hij zorgt er elke maand opnieuw voor dat de dossiers van zijn klanten tijdig en correct verloond worden en dat de klanten alle informatie ontvangen die ze nodig hebben. Daarvoor is hem geen brug te ver. Zijn tweetalige en multiculturele achtergrond heeft hem geleerd dat hij, door te investeren in zijn relatie en communicatie met collega’s en klanten, zich continu kan ontwikkelen en meer kan bereiken. Zijn positieve uitstraling en levenshouding helpen hem (én Interfisc) daarbij.

‘Bij Interfisc leer ik elke dag bij, door intensief contact met klanten en sparren met collega’s. Waar ik blij van word is om deze kennis met mijn klant te delen en mee te denken over een praktische oplossing voor zijn vraagstukken’

“Bij Interfisc heb ik geleerd dat hard werken, bijleren en zelfs overwerk heel goed te combineren zijn met plezier op het werk. Daarnaast haal ik er zelf veel voldoening uit om, in samenspraak met collega’s, met mijn klanten mee te denken over een praktische oplossing voor hun vraagstukken. Veel van hen zijn zelf niet goed op de hoogte van de regels in Nederland, zodat het belangrijk is om proactief te zijn en de klant ook te informeren over de consequenties van bepaalde vragen of wijzigingen, zodat hij niet voor verrassingen komt te staan.”

Opleiding en ervaring

In 1997 is Masoud in het loonadministratievak terechtgekomen. In eerste instantie heeft hij de lonen gedaan bij een uitzendbureau, daarna heeft hij ruim 14 jaar voor een accountantskantoor gewerkt. Daar haalde hij zijn PDL-diploma. In 2015 stapte hij over naar Interfisc, waar hij inmiddels gestart is met de opleiding Vakopleiding Payroll Services (VPS). Naast zijn werk bij Interfisc draagt Masoud zijn steentje bij aan de maatschappij door zich in te zetten als vrijwilliger.