Interfisc | ons-team Katja van Leeuwen
3488
tshowcase-template-default,single,single-tshowcase,postid-3488,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Katja van Leeuwen

 
Commercieel
Marketing Communicatie Manager
Voorburg

Over Katja

Voor Katja staat de behoefte van de klant centraal. Zij zorgt er in eerste instantie voor dat werkgevers en werknemers die grensoverschrijdend actief zijn de weg naar Interfisc weten te vinden. In samenwerking met de collega’s van het meertalige Welcome-team denkt zij mee met klanten die een oplossing zoeken voor hun internationale personeelszaken. Doet zich een probleem voor waar Interfisc niet meteen een oplossing voor heeft, dan zorgt zij er wel voor dat die er komt. Zelf of in samenspraak met partners of de autoriteiten.
Dankzij haar helicopterview en haar jarenlange ervaring binnen de groep, waar ze op vrijwel alle afdelingen een steentje heeft bijgedragen, weet zij als geen ander de samenhang te vinden tussen de verschillende teams van specialisten. Samen met hen bouwt zij verder aan het unieke Interfisc-concept.

‘Samen maken wij het verschil’

“De meeste voldoening haal ik nog steeds uit de reacties van onze klanten en hun werknemers, die vaak al heel lang op zoek zijn geweest naar antwoorden op al hun vragen. Het feit dat we telkens weer horen hoe fijn het is om alle antwoorden eindelijk bij één partij te vinden, en ook nog in hun eigen taal, geeft mij de bevestiging dat we met Interfisc goed bezig zijn.”

Opleiding en ervaring

Katja studeerde af in de Franse taal- en letterkunde aan de Universiteit Leiden. Ook volgde zij een studie rechten en verdiepte zij zich in marketing en sales. Ze begon haar loopbaan bij Interfisc in 1994 met een tijdelijk onderzoeksproject naar de verplichtingen van Belgische bouwbedrijven met werken in Nederland en heeft in de loop der tijd vrijwel alle afdelingen van binnen en buiten leren kennen. Enerzijds door de verschillende rollen die zij er heeft vervuld, anderzijds door haar veelzijdigheid en de gedrevenheid om voor problemen een oplossing te vinden. In haar huidige functie combineert zij haar kennis van het recht, haar commerciële vaardigheden en haar talen.